Originele huwelijksbedankjes: een teken van dankbaarheid
Bezig met laden...
Originele huwelijksbedankjes: een teken van dankbaarheid

Bruiloft

 

Jullie grote dag komt eraan en je hebt al aan alles gedacht: de locatie, de jurk en de uitnodigingen zijn allang de deur uit. Maar heb je nagedacht over de huwelijks bedankjes? Deze kleine gebaren van waardering hoort bij een bruiloft. In deze blog laten we je 5 creatieve en originele ideeën lezen voor bedankjes die je bruiloft nog specialer maken.

 

Ontstaan bruiloft bedankjes

 

Wist je dat bedankjes bij een bruiloft al in de 8e eeuw in Italië zijn ontstaan? Vroeger was het gebruikelijk om bruidsuiker, noten of vruchten uit te delen als bedankjes. Dit deed vooral de adel en het idee was dat de gasten zo gewaardeerd werden voor hun komst.

 

1. Persoonlijke huwelijksbedankjes

 

Tegenwoordig is een trouwbedankje niet alleen een waardering voor de komst van de gasten, maar ook een herinnering aan de bruiloft. Een bedankje met een persoonlijk tintje is altijd een hit. Overweeg om aangepaste huwelijks bedankjes te maken met jullie namen en trouwdatum erop. Denk aan sleutelhangers, gepersonaliseerde kaarsen of zelfs een bedrukt etiket op kleine flesjes van jullie favoriete drank.

 

2. Duurzaam en dierbaar

 

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons leven en kan ook een plaats vinden in jullie bruiloft bedankjes. Je hebt kaarten van groeipapier. Dat is papier dat zaden bevat. Deze ontkiemen als je ze in de grond zet. Waar je eerst een bedankje voor je huwelijk op zet, groeit later uit als leuk plantje. Een duurzame en ecologische herinnering.

 

 3. Verrukkelijke eetbare bedankjes

 

Waarom niet kiezen voor huwelijks bedankjes waar je gasten van smullen? Miniaturen van je favoriete lekkernijen zijn altijd een goed idee. Denk aan heerlijke chocolaatjes, macarons of fortune cookies Stop de eetbare bedankjes in schattige vouwdoosjes of organzazakjes.

 

4. Een bloemetje voor jou

 

Als je van natuur houdt, overweeg dan om huwelijks bedankjes te geven in de vorm van bloemen, planten of anders groen. Mini-boeketten, zaadzakjes voor bloemen of kruiden, of kleine vetplanten zijn charmante opties. Deze bedankjes schitteren niet alleen op jullie trouwdag, maar ook in de tuin van je gasten.

 

5. Mooi zonder moeite

 

Kant-en-klare bedankjes voor je bruiloft zijn net zo leuk. Je hoeft er niet zoveel moeite voor te doen en je geeft je gasten toch iets leuks mee. Dat kan al heel praktisch zijn, denk aan leuke duifjes peper-en-zoutstel, bruidspaar gelukspoppetjes of een waaier voor warme dagen.

 Alles voor je bruiloft

 

Bij Daily Style vind je nog meer bruiloftdecoratie. Ben je nog niet bij de bedankjes aan beland? Volg ons minigids en plan de perfecte bruiloft. Doe inspiratie op voor tafeldecoratie, ook vind je tips voor goedkope bruiloftdecoratie.

 

Eenvoudig bestellen bij Daily Style

 

Een bruiloft regelen is al stressvol genoeg. Wil je de decoratie van alle kanten bekijken? Kom dan langs in een van onze 6 winkels. En als je niet de deur uit wilt, bestel je alles gemakkelijk en snel in onze webshop. Gratis verstuurd vanaf € 75 en binnen 2 werkdagen verstuurd.

 

Bekijk alle bruiloft bedankjes

Vorig artikel:
Volgend artikel:
Related posts
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy