Versiering

Versiering

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 1-12 van 581

Deurgordijn roségoud
Verpakt per 1x2m
Slinger Happy Birthday Goud + Pompom
Verpakt per 1 stuk
Verstuurd binnen 1 - 2 werkdagen!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Backdrop Roze Leaf - A Touch Of Pampas Ginger Ray
Verpakt per 1 stuk
Backdrop Streamers Pastel Ginger Ray
Verpakt per 1 stuk
Slinger Roze Wisteria en Groene bladeren Gingerray
Verpakt per 1,8m
Swirls Sweet Baby Girl (12st)
Verpakt per 12 stuks
Decoratieve Bladertakken Ginger Ray (10st)
Verpakt per 10 stuks
Slinger Baby in Bloom Roségoud Ginger Ray
Verpakt per 1 stuk
Vlaggenlijn Banner Twinkle Little Star (4,57m)
Verpakt per 1 stuk
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 1-12 van 581

De leukste feestversiering online kopen

Feestversiering is een van de belangrijkste dingen die je moet regelen als je een feest organiseert. De aankleding geeft een feest namelijk extra sfeer. Daily Style biedt verschillende feestversiering aan voor verjaardagen, bruiloften, kinderfeesten, babyshowers en nog veel meer. Vaak wordt bij feestversiering direct aan slingers en ballonnen gedacht. Er zijn alleen nog zoveel meer versieringen die je kunt gebruiken. Wat dacht je van rozenbladeren, confetti, linten en strikken?

Het feest begint met de juiste feestversiering

Een feestje, zoals een verjaardag of een jubileum, moet natuurlijk goed gevierd worden en dat begint met vrolijke feestversiering. Schaf hiervoor een groot aantal kaarsen, slingers en vlaggen, confetti en andere feestaankleding aan bij Daily Style. Ga je voor een bepaald thema? Dan kun je ook denken aan feestmaskers en zelfs vuurwerk! Voor kinderfeestjes hebben we ook diverse thema’s, zoals Cars, Frozen, de Minions en nog veel meer.

Bestel meerdere versieringen

Wanneer je een feestje organiseert, dan is het belangrijk om feestdecoratie op de goede manier te combineren. Alleen slingers is natuurlijk niet zo leuk. Maar combineer je dit met leuke ballonnen (of doorknoopballonnen) of linten en strikken, dan kan het een mooi geheel worden. Ook tafelversieringen dragen hieraan bij. Wil je dat je gasten ook in het thema meegaan? Dan kun je bij binnenkomst bijvoorbeeld strikjes opspelden of maskers uitdelen. Je kunt al deze feestversieringen makkelijk online bestellen bij Daily Style! Heb je nog vragen? Stel ze dan via 020 6671921.

© 2015 - 2021 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy