Feest

Feest

feestjes pagina

 

 

Ballonnen maken natuurlijk ieder feestje compleet en met het grote assortiment van Daily Style zit er voor ieder feest een leuk thema tussen. De thema’s variëren van algemene thema’s zoals een verjaardag, bruiloft of een babyshower maar kunnen ook gekocht worden in specifieke thema’s zoals Disney’s Cars of Peppa Pig. Niet alleen kunt u bij Daily Style ballonnen kopen, ook alle benodigdheden die je nodig hebt om het feest aan te kleden zoals je dat wilt zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Ballonnen en benodigdheden bij Daily Style

Bij Daily Style kunt u kiezen uit ballonnen voor allerlei aangelegenheden. Of het nu om een geboorte gaat, of juist om iemand beterschap te wensen, een verjaardag of gewoon een feestje ‘omdat het kan’, met de ballonnen van Daily Style maakt u het compleet. In ons assortiment zijn de volgende ballonnen en toebehoren opgenomen:

Uiteraard kunnen veel (folie)ballonnen gevuld worden met helium zodat ze mooi in de lucht zweven. Wij vullen deze met plezier in één van onze fysieke winkels. 

En ook als je meer dan alleen ballonnen nodig hebt, kan Daily Style in jouw feest- of evenementbehoeften voorzien. Kijk vooral op onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Bestellen kan eenvoudig via iDeal of Paypal en mocht je nog vragen hebben, stuur gerust je vraag op via het contactformulierNatuurlijk ben je ook altijd welkom in een van onze vestigingen in Amsterdam en Almere.

© 2015 - 2021 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy