Baby Shark

Baby Shark

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 1-12 van 72

per pagina
Mini Metallic Ballonnen Donkergroen 11cm (20st)
Verpakt per 20 stuks
Kartonnen Bordjes Blauw
Verpakt per 20 stuks
Kartonnen Borden Blauw
Verpakt per 20 stuks
Kartonnen Beker Blauw
Verpakt per 20 stuks
NL/BE verstuurd binnen 1 - 2 werkdagen!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Baby Shark Pennen (3st)
Verpakt per 3 stuks
Taarttopper Ballonnen Blauw/Zilver
Verpakt per 1 set
Taarttopper Ballonnen Goud/Zilver
Verpakt per 1 set
Magisch Krasboek Baby Shark
Verpakt per 1 stuk
Badboekje Baby Shark
Verpakt per 1 stuk
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 1-12 van 72

per pagina

Naar de haaien met een Baby Shark feest

“Baby Shark tututu!” Wie kent ‘m niet? Baby Shark is de meest bekeken video op YouTube ooit. Hoor jij ‘m ook vaak thuis? Dan is Baby Shark versiering wat je nodig hebt voor de eerstvolgende kinderverjaardag! Dit kleurrijke haaiengezelschap zet de boel overal op stelten. Bij Daily Style vind je alle Baby Shark feestartikelen die je nodig hebt. Van ballonnen tot bekertjes. Verstuur de uitnodigingen alvast en verzamel je items! Je hebt ze binnen 2 tot 3 werkdagen in huis.

Ga los met Baby Shark versiering

Baby Shark verjaardag op de planning? Duik dan even in ons assortiment Baby Shark versiering. Creëer een feestelijke oceaan vol gave slingers, ballonnen en andere versiering in dit onderwaterthema. Kies voor aankleding in blauw, afgewisseld met wat opvallende eyecatchers. Zo zijn de Baby Shark folieballonnen erg populair en zijn ook de vlaggenlijnen met haaitjes erop echte hardlopers.

Een huis vol kleine haaien

Iedereen wil toch een zingende haai zijn? Tijdens je Baby Shark feest worden de genodigden dan ook één voor één omgetoverd tot vrolijke haaien. Zet ze een feesthoedje op of deel bij binnenkomst kleurrijke Baby Shark maskers uit. Met de juiste Baby Shark versiering is iedereen meteen in feeststemming! Muziek aan en feesten maar.

Uitdelen met een Baby Shark verjaardag?

Dat wordt lachen! Helemaal als je kiest voor snacks met een leuk zeethema. Snoepdolfijnen, haaien van suiker en lekkere dropvisjes. Daar worden alle aanwezige Baby Sharks vast heel blij van. Stal alles uit op een tafel die ondergedompeld is in Baby Shark versiering en klaar ben je. Echt trakteren wordt een feestje met een speciaal uitdeelzakje in Baby Shark thema. Stop er een sleutelhanger in de vorm van een haai in en je scoort zeker punten.

Themafeestje voor kinderen? Goed idee!

Zijn Baby Shark feestartikelen je iets te kinderachtig of kun je het liedje (begrijpelijk…) echt niet meer horen? Dan spreekt één van onze andere themafeestjes je vast aan. Klik eens door naar:

Bestel je Baby Shark feestartikelen gemakkelijk online

Van opvallende ballonnen tot een leuk bedankje: bij Daily Style vind je alle Baby Shark versiering die je nodig hebt voor een klein feestje in de zee. Laad je winkelmandje vol en duik ook even in ons assortiment inpakmateriaal, wegwerpservies en taartversiering. Daarmee zet je de laatste puntjes op de i. Wij versturen al je Baby Shark versiering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als je voor meer dan € 75 bestelt doen we dat nog gratis ook.

© 2015 - 2023 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy