Originele babyshower versiering voor een jongen | Daily Style

Babyshower Jongen

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 1-12 van 209

Houten Baby Memory Box Ginger Ray
Verpakt per 1 stuk
Folieballon Cars 43cm
Verpakt per 5 stuks
Folieballon Cars 43cm
Verpakt per 5 stuks
Folieballon Baby Pastel Regenboog (43cm)
Verpakt per 1 stuk
Verstuurd binnen 1 - 2 werkdagen!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Folieballon It's a Boy Gold Dots
Verpakt per 1 stuk
Folieballon It's a Boy Beer Blauw (45cm)
verpakt per 1 stuk
Ballonnentros Set Zilver (14st)
Verpakt per 14 stuks
Ballonnentros Set Goud (14st)
Verpakt per 14 stuks
Folieballon Rammelaar Hello Baby! Blauw (43x60cm)
Verpakt per 1 stuk
Folieballon Oh Baby! Blauw (55cm)
Verpakt per 1 stuk
Folieballon Hello World! Blauw (43cm)
Verpakt per 1 stuk
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 1-12 van 209

Originele babyshower voor een jongen organiseren?

It’s a boy! Een kleine jongen onderweg betekent maar één ding: feest. Een babyborrel, babyshower, gender reveal en uiteindelijk kraambezoek. Er valt zoveel te vieren! Een babyshower komt voor de mommy to be vaak onverwachts en dat maakt dit feest extra leuk. Daily Style is een koning in bijzondere feestjes aankleden, ook als het om een babyshower voor een jongetje gaat. Je vindt in onze webshop alle versiering in blauw (of een andere kleur) die je nodig hebt. Van blauwe babyshower slingers tot verschillende ballonnen met een blauw tintje. Uniek, budgetproof en binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. 

Mommy is het middelpunt van de babyshower

Maar natuurlijk! Je herkent haar niet alleen aan het bolle buikje, maar ook aan de blauwe accessoires. Na het verrassingsmoment slinger je haar een blauwe boa om de nek, krijgt ze een bijpassende sjerp om of prijkt er een diadeem op haar hoofd waar ‘mommy to be’ op staat. Cheesy maar stiekem toch heel leuk? Vergeet geen foto te maken met de andere feestgangers tijdens de babyshower. Daarvoor hebben we zelfs babyshower props in blauw en roze!

Unieke babyshower versiering in blauw

Geef toe, wie een babyshower voor een klein knulletje organiseert gaat voor blauw. Dat is dan ook het hoofdthema als het om babyshower versiering voor een jongen gaat. Slinger een slinger met blauwe sterretjes in het rond, pak uit met blauwe confetti en kies wat mooie blauwe ballonnen uit ons grote assortiment ballonnen. Wissel ballonnen in één kleur lekker af met folieballonnen in bijzondere vormen. Wat dacht je van een opvallende variant in de vorm van een blauwe kinderwagen of een ballon in de vorm van een twinkle twinkle little star wolk. Lief! 

Oh boy, wat een leuke tafelaankleding

Die uitspraak zul je vaak horen, met een tafel vol unieke Daily Style items. Welke producten je tijdens de babyshower met elkaar combineert is aan jou. Zo zijn er basic blauwe borden, maar ook vrolijke prikkers met polkadots. Kijk eens naar de glanzend gouden tafelconfetti of ga voor een koninklijke etagere in lichtblauw. Een verrukkelijk babyshower feest wordt het hoe dan ook met deze versiering. Vergeet bij het vullen van de tafel de aanstaande moeder niet. Zij heeft vast genoeg guilty pleasures waar ze nu extra van geniet. Ook leuk: maak bijzondere blauwe drankjes tijdens de babyshower.

Babyshower versiering voor een jongen bestellen

Dat doe je bij Daily Style in een paar simpele klikken. Je vindt hier alle versiering die je nodig hebt bij een babyshower voor een jongetje. In blauw, maar ook in andere kleuren. Van unieke ballonnen tot een gastenboek waar iedereen zijn of haar wensen voor de baby in opschrijft. Stuk voor stuk bijzondere items voor een fijne prijs. We versturen al je feestartikelen binnen 1 tot 2 werkdagen. Zoek je iets specifieks? Kom eens langs in 1 van onze 5 winkels in Amsterdam en Almere. Daar hebben we nog veel meer babyshower versiering. 

© 2015 - 2021 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy