Knijpertjes

Knijpertjes

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

12 producten

per pagina
Houten Mini Knijpertjes Bruin (24st)
Verpakt per 24 stuks
Houten Mini Knijpertjes Wit (24st)
Verpakt per 24 stuks
Houten Mini Knijpertjes Blauw (24st)
Verpakt per 24 stuks
NL/BE binnen 1 - 2 werkdagen in huis!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Houten Mini Knijpertjes Roze (24st)
Verpakt per 24 stuks
Mini Knijpertjes Zilver (24st)
Verpakt per 24 stuks
Magneten
Verpakt per 12 stuks
Strikje Hart Zilver
Verpakt per 12 stuks
Strikje Hart Goud
Verpakt per 12 stuks
Houten Mini Knijpertjes Goud (24st)
Verpakt per 24 stuks
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

12 producten

per pagina

Altijd beet met knijpertjes

Knijpertjes alleen voor de schone was? Niet voor de creatievelingen onder ons. Sterker nog, deze knijpertjes zijn hoogstens bruikbaar voor een poppenwasje. En toch kun je alle kanten op met deze alleskunners. Klein van formaat, groots van betekenis. Laat je beetpakken door het knappe knijperassortiment van Daily Style. Met verschillende kleuren, materialen en ontwerpen zit er hoe dan ook een knijpermatch voor jou tussen. Hoe je bedankje of cadeau er ook uitziet. We verzenden je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Bestel je voor € 75 of meer, dan betaal je geen verzendkosten. 

Creatief met knijpertjes

Wat je met zo’n klein knijpertje kunt? Genoeg! Gebruik de knijpers bijvoorbeeld praktisch om een zakje chocola mee af te sluiten, als menukaarthouder of klem verschillende kaarten of foto’s aan elkaar met een knijper. Ook voor de sier kun je er alle kanten mee op. Zet een lintje vast op een cadeau of gebruik een decoratieve knijper als versiering op zich. Denk creatief! Meer ideeën nodig? 

  • Klem een persoonlijke wens aan je bedankje
  • Bevestig een prijskaartje met een knijper
  • Hang kaarten op met knijpertjes
  • Sluit uitdeelzakjes af met knijpertjes

Vertel het met een knijper

Je bedankje of cadeau wordt zoveel meer waard met een persoonlijke noot. Schrijf een boodschap op een kaartje of foto en klem hem met een knijpertje aan je presentje. Zo wordt je bloemetje, zakje bonbons of zak snoep in één klap echt bijzonder. Grote kans dat de ontvanger net zo blij is met jouw woorden als met het bedankje zelf. 

Unieke industriële knijpertjes

Klem nodig met een stoere touch? Kijk dan eens bij de metalen knijpertjes of de ijzeren knijpertjes. Deze knijpers hebben een lekkere robuuste uitstraling. Niet alleen leuk voor een cadeautje of bedankje, ook in je interieur misstaan ze niet. Klem kaarten aan een kaartenrek, hang er een poster mee op of gebruik een metalen knijpertje als zakkensluiter in de keuken. Wat een multifunctionele grijpers! 

Online knijpertjes kopen

Dat doe je natuurlijk bij Daily Style. In ons feestassortiment vind je naast verschillende knijpertjes ook andere decoratie voor je cadeau of bedankje. Allemaal uniek en budgetproof. Kijk bijvoorbeeld eens bij de stickers en snuffel tussen de linten om je attentie compleet te maken. Klaar om te bestellen? We versturen je knijpertjes binnen 1 tot 2 werkdagen. Bij bestellingen van  Kun je € 75 of meer betaal je geen verzendkosten. 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy