Onze winkels zijn open op Hemelvaartsdag! Klik HIER voor de openingstijden
Liefde hoeft niet duur te zijn: 7 budgetvriendelijke ideeën voor Valentijnsdag
Bezig met laden...
Liefde hoeft niet duur te zijn: 7 budgetvriendelijke ideeën voor Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag komt eraan. En als kersverse koppel wil je natuurlijk wel moeite voor de ander doen. Of je bent al jaren samen en besteden jullie graag Valentijnsdag samen. Heb je hartjes in je ogen, maar een gat in je portemonnee? Geen zorgen, we geven je een paar budgetvriendelijke ideeën voor een liefdevolle Valentijnsdag.

 

1. Romantische thuisbioscoop

 

Sla die dure bioscoopkaartjes maar over. Creëer je eigen knusse thuisbioscoop met een dekentje, zelfgemaakte cupcakes met toppers en onze led-lampjes in multicolor of warm wit. De gloed van de lichtjes maakt jullie film nóg beter. Weet je niet welke film je moet kiezen? We got you.

 

  • La La Land (2016)
  • Notting Hill (1999)
  • The fault in our stars (2014)
  • The Notebook (2004)
  • A star is born (2018)

 

2. DIY Liefdesbriefjes

 

Gooi het eens over een andere boeg en schrijf liefdesbriefjes. Ga er samen goed voor zitten en beslis hoeveel jullie er schrijven. Maak ook een plan wanneer jullie ze aan de ander geven. Doe dat direct en lees er eentje voor of laat ze als kleine verrassingen door het huis slingeren. Verstop er eentje in de broodtrommel of op het kussen. Stop ze in een liefdesflesje.

 

3. Lekker kokkerellen

 

Vergeet dat dure restaurant en die onmogelijke wachtlijst voor 14 februari. Kies voor een gezamenlijke kookavond. Haal jullie favoriete ingrediënten in huis en ga samen aan de slag. Met tafelaankleding van Daily Style maak je de setting nog romantischer. Denk aan hartjes origami servetten, houten tafelconfetti en een rood tafelkleed.

 

4. Fotoalbum van jullie favoriete momenten

 

Duik in de herinneringen met een zelfgemaakt fotoalbum. Print foto’s uit jullie mooiste momenten en maak er een collage van. Blader er met z’n tweeën doorheen op Valentijnsdag en haal herinneringen op. Plak de foto’s op met speciale fotolijm. Zo weet je dat je fotoalbum nog jaren goed blijft. Vrolijk elke pagina op met parel-, letter- en cijferstickers. Voeg er ook veertjes, krullint en tissuepapier aan toe.

 

5. Sterren kijken

 

De sterren vertellen jullie liefdesverhaal wel. Trek warme kleding aan, neem een deken mee naar buiten en geniet van een avond – of uurtje – onder de sterren. Als leuke en opvallende touch doe je glow sticks om. Zet de sluitertijd op hoog en maak leuke foto’s.

 

6. Knutselen voor de liefhebbers

 

Laat je creativiteit de vrije loop met een gezellige knutselsessie. Maak samen kaarten, versier fotolijstjes of ontwerp jullie eigen liefdesmokken. Onze knutselspullen, zoals hobbylijm, linten en siersteentjes, maken van jullie knutselwerk echte kunstwerken vol liefde.

 

7. Een wandeling langs alle herinneringen

 

Ga letterlijk op pad door jullie relatie. Maak een wandeling langs plekken die voor jullie belangrijk zijn. Ga uiteten bij hetzelfde restaurant van de eerste date of doe jullie eerste date helemaal opnieuw. Succes gegarandeerd.

 

Extra ideeën voor Valentijnsdag

 

Je maakt Valentijnsdag nog specialer als je wat extra’s doet voor je geliefde. Dat hoeft niet altijd met dure cadeaus, maar vooral met onverdeelde aandacht. Laat zien dat je aan de ander denkt. Versier je kamer voor een romantische sfeer. Denk aan:

 

 

Perfecte Valentijnsdag met de ideeën van Daily Style

 

Dus, waar wacht je nog op? Laat de liefde stralen zonder dat je pinpas daarvan schrikt. Met Daily Style maak je van Valentijnsdag een budgetvriendelijk liefdesfeest om nooit te vergeten.

 

Bekijk alles voor Valentijnsdag

 

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy