Onze winkels zijn open op Hemelvaartsdag! Klik HIER voor de openingstijden
Zo pakje jouw kerstcadeau in
Bezig met laden...
Zo pakje jouw kerstcadeau in

Kerst

 

Sinterklaas is nog niet eens in het land en je ziet de kerstversiering al overal in de winkel liggen. Ondanks dat december een hele drukke maand is, is het ook de gezelligste en verrassen we graag onze geliefden. Bij Daily Style hebben we een overvloed aan creatieve ideeën om je cadeaus leuk in te pakken. Lees hier onze 6 tips.

 

 Tip 1: Buitengewoon Kerst inpakpapier

 

Jouw cadeau valt niet meer op in de stapel onder de kerstboom. Met creatief en leuk inpakpapier krijg je dat wel voor elkaar. Luxe en kerstige cadeaus krijg je met onze handige Christmas Gift Wrap Kit.

 

Kies eens niet voor de standaard rollen met rendieren en sneeuwvlokken, maar ga aan de slag met crêpepapier in allerlei kleuren. Lekker vrolijk! Deze kleuren crêpepapier hebben we allemaal speciaal voor kerst:

 

 

 Tip 2: Natuurlijk is tule perfect

 

Met tule maak je je cadeau net even wat luxer. Gebruik vrolijke en felle kleuren, zoals paars, roze en blauw, zodat jouw cadeau er prachtig uitziet. Zo pas je tule toe:

 

  • Als lint of strik: knip een strook af en maak er een strik van
  • Als cadeauverpakking: zet je cadeau in het midden neer en trek de vier hoeken omhoog, bindt deze vast
  • Als extra decoratie: pak je cadeau met normaal cadeaupapier in en daarna met tule

 

Tip 3: Met linten kerstcadeau inpakken

 

Je kunt natuurlijk je cadeau ook extra versieren met linten. Het is leuk als elk cadeau net even anders ingepakt is. Bijvoorbeeld dat geen enkel cadeau dezelfde lint of strik heeft. Kies tussen verschillende patroontjes en verschillende stoffen, bijvoorbeeld satijnlint met dots of geo patroon. Of glossy krullint in de kleur goud, zilver of roségoud.

 

Tip 4: Strikken met strikken

 

Je wint de harten van je geliefden met een strik op je pakje. Dat doe je natuurlijk met lint, maar je kunt ook kant-en-klare strikken halen. Bijvoorbeeld een luxe gouden treklint, of eentje met vrolijke kleurtjes zoals paars, fuchsia of lichtblauw. Je kunt ze natuurlijk ook allemaal gebruiken! Tot slot maak je de mooiste strikken met doorzichtig organzalint.

 

Tip 5: Gemakkelijk en mooi met cadeautasjes

Je hoeft het jezelf natuurlijk niet moeilijk te maken. De decembermaand is al druk genoeg. Je kunt indruk maken met leuk ingepakte cadeautjes door ze simpelweg in een cadeautasje te doen. We hebben bij Daily Style hele leuke tasjes met opdruk. Is een tasje niet geschikt voor je cadeau, maar heb je geen zin om het met papier in te pakken? Ga dan voor een cadeaudoos, zonder of met strik.

 

Tip 6: extraatjes voor het cadeau inpakken

 

Heb je nog tijd over? Geef dan extra aandacht aan het inpakken van je kerstcadeaus. Presenteer ze onder de boom op een speciale manier: in een kerstslee of houten cadeaudoos bijvoorbeeld. Maak van het presentje zelf al een cadeautje met een glitterende bloem en kerstboompjes op knijpers.

 

Alles wat je nodig hebt voor een feestelijk kerstfeest

 

Als je je cadeautjes inpakt, vraagt dat altijd meer tijd dan je er eigenlijk aan wilt besteden. We helpen het je zo makkelijk mogelijk te maken. Zo vind je alles wat je nodig hebt gewoon in onze webshop. Ook plakband en scharen. Heb je al wat meer inspiratie opgedaan?

 

Bekijk het hele kerstassortiment

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy