Ho ho hopen op cadeaus onder de mooi versierde kerstboom
Bezig met laden...
Ho ho hopen op cadeaus onder de mooi versierde kerstboom

Kerst

 

December is nou echt wat je noemt een feestmaand. Na Sinterklaas staat je volgende feestelijke missie al voor de deur: de kerstboom versieren. Geen zorgen, we hebben een arsenaal aan betaalbare en betoverende decoraties bij Daily Style. Zo maak je je huis knus en gezellig.

 

Het ontstaan van een kerstboom

 

Een kerstboom midden in je huiskamer is toch altijd iets om naar uit te kijken. En het leuke is dat je zelf kiest hoe groot je de boom wilt hebben. Versieren moet je ‘m sowieso. Wist je dat deze traditie in de 16e eeuw in Duitsland is ontstaan? Een versierde kerstboom werd pas echt populair in huishoudens toen prins Albert en koningin Victoria er samen mee werden afgebeeld in een krant.

 

Lichtpuntjes in het donker

 

Wat is een kerstboom zonder lichtjes? Voordat je die hele slinger uit de knoop haalt, check eerst even of ze nog werken. Doen ze het niet? Dan hebben wij clusterverlichting in multicolor of warm wit licht voor je. Deze lichtjes met lengte van 8,5 meter is ideaal voor een grote boom en geschikt voor binnen en buiten. Bij een kleinere boom kies je voor een lichtslinger van 8,5 of 4 meter.

 

Sparkle met budgetvriendelijke kerstballen

 

Niets zo leuk als kerstballen uitzoeken. Zelfs de meest basic kerstballen zijn leuk om naar te kijken. Die bij Daily Style zijn mat, glanzend en glitterend. Mix en match met ballen van 6 cm in zilver, goud, roze, rood, champagne en zwart. Hang tussendoor grotere kerstballen van 8 cm op. In dezelfde kleur of juist niet. Wil je het iets specialer aanpakken? Kies dan voor kerstballen aan een tros en ijspegel hangdeco. Scheelt ook weer tijd bij het ophangen. Wat je natuurlijk doet met kerstboomhaakjes.

 

Ga voor extra met persoonlijke ornamenten

 

Je kunt de vorm zo gek niet bedenken, of het bestaat tegenwoordig. Kerstballen in de vorm van honden, regenbogen en zelfs pizzapunten. Je kiest natuurlijk degene uit die voor jou iets speciaals betekenen. Zo kan je ook al kersthangers halen waar je een foto in doet. Maak je boom wat klassieker met kleine zilveren engeltjes of hangers met vlinders in zilver, goud of roze. Combineer je deze hangers met kerstballen, dan kun je elk jaar een andere boom maken.

 

Knusse sfeer met sneeuwvlokken

 

Knisperend onder je voeten, buiten sleetje rijden en met rode neuzen daarna aan de warme chocolademelk. Sneeuw hoort bij de winter! Waarom alleen buiten als het ook binnen kan? Oké, nepsneeuw dan. Dwarrel nepsneeuw over je kerstboom of versier de boom met crèmekleurige sneeuwvlokken.

 

De kroon op je kerstboom

 

Nadat je de lichtjes en alle ballen in de boom hebt gehangen, kun je er nog voor kiezen om er slingers in te doen. Net als de rest van de boom, lekker glitterend. Natuurlijk is de boom pas echt af als er een piek op staat, in mat, glanzend of met glitter. Een klassieke piek of ga voor een ster.

 

Een extra mooie boom

 

Zo, je boom is helemaal af. Maar we hebben nog wat tips. Zet je de boom op een tafeltje neer? Leg er dan een tafelkleed onder. Of verberg de stam met een speciale kerstboomrok. Nu is ie écht af.

 

Bekijk het hele kerstassortiment



Vorig artikel:
Volgend artikel:
Related posts
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy