De Kers(t) op de taart: de feestelijkste tafelversiering
Bezig met laden...
De Kers(t) op de taart: de feestelijkste tafelversiering

Kerst

 

De boom staat, de kinderen hebben hun tekeningen op de deur geplakt en de radio blaast kerstmuziek door de speakers. Heerlijk, die decembermaand. Aangezien jij dit jaar het kerstdiner organiseert, heb je kersttafeldecoraties nodig. Bij Daily Style vind je die binnen je budget.

 

Het magische middenstuk: kersttafelkleden

 

Of je nu gaat gourmetten, zelf een driegangenmaaltijd creëert of kaasfondue op tafel zet, grote kans dat er gemorst gaat worden. Dat is niet erg, zolang er maar een tafelkleed op je tafel ligt. Het is ideaal als je deze daarna gewoon kunt wegwerpen. Zonder moeite gelijk weer een schone tafel. Ga voor een kersttafelkleed met sneeuwvlokken, gouden sterren of eentje in unicolour, zoals een shiny roségoud of matte gouden.

 

Het middenstuk, part 2

 

Je kunt het natuurlijk bij een tafelkleed laten. Maar je kunt ook mooie ronde placemats onder je boorden plaatsen en een tafelloper in dezelfde metallic kleur met print over de lengte van je tafel doen. Wil je het iets subtieler aanpakken? Ga dan voor een stylish decoratiestof.

 

Schitterende servetten

 

Al die volgegeten smoeltjes moeten ergens hun mond aan afvegen. Voordat mensen je stoel weten te vinden, heb jij ze al van een servet geserveerd. Extra tip: houd een stapel bij je in de buurt. Helemaal met kleine kinderen of een grote groep, kan het zomaar handig zijn om  meerdere servetten te hebben.

 

Sfeervolle accenten

 

Leg voor een extra elegant touch een decoratieslinger van rode besjes neer. Serveer al het lekkers op etagères en dienbladen, zowel ronde als rechthoekige. Verspreid bij iedereens bord tafelconfetti, dat neemt niet zoveel ruimte in.

 

Een lichtje op de tafel

 

Steek ook een kaarsjes aan, maar pas op voor brandgevaar. Een kaarsje verhoogt de sfeer en geeft een echt kerstgevoel. In plaats van de bouwlamp aan te doen met teveel lumen omdat je je een keer vergist hebt – we herkennen het. Doe waxinelichtjes in een houder of gebruik speciale dinerkaars kandelaars.

 

Aan tafel

 

Nu je tafel leuk gedecoreerd is, moet je natuurlijk ook het servies erbij matchen. Misschien heb je speciaal kerstservies thuis, maar je dagelijkse borden en bestek voldoen ook prima. Of gebruik wegwerpborden. Maak er een feestelijk tintje van door bijvoorbeeld champagneglazen met een glanzend randje toe te voegen. Nog steeds binnen budget natuurlijk. Voor de kleintjes is drinken net even wat leuker met een kerstig rietje.

 

Kerstdecoratie scoren bij Daily Style

 

Kerstdecoratie voor je tafel haal je heel voordelig bij Daily Style. Bestellen gaat gemakkelijk. Doe alles in je winkelwagentje, reken af en binnen 2 werkdagen verzenden we je bestelling. Gratis verstuurd vanaf € 75.

 

 Bekijk het hele kerstassortiment

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy