Onze winkels zijn open op Hemelvaartsdag! Klik HIER voor de openingstijden
 5 tips voor goedkope decoratie voor je bruiloft
Bezig met laden...
5 tips voor goedkope decoratie voor je bruiloft

 5 tips voor goedkope decoratie voor je bruiloft

 

Trouwen is een van de meest bijzondere momenten in ons leven, maar ook een prijzige. Vooral de decoratie van je bruiloft kan flink in de kosten lopen. Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden voor goedkope bruiloftdecoratie. Lees je mee?

 

Consuminderen op je bruiloft

 

We willen meer, meer, meer! Maar als je 10 vazen neerzet in het gangpad bij de ceremonie, waar laat je die dan na de grote dag? En al die bloemen zijn prachtig! Maar niet bepaald kostenbesparend. Goedkope decoratie voor je bruiloft vind je bij Daily Style én als je onze tips opvolgt.

 

Tip 1: DIY-decoraties

 

Do it yourself! Het is een term die je vaak tegenkomt wanneer het gaat om het besparen van geld op je bruiloft decoratie. Je kunt bijvoorbeeld lintjes maken van tule, slingers knippen van stof of crêpepapier, of je eigen trouwboog maken van hout en ballonnen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de decoraties helemaal zoals jullie dat willen. Het voordeel is dat je de versiering erna makkelijk weggooit.

 

Tip 2: Bloemen en planten

 

Bloemen en planten zijn een geweldige manier om sfeer toe te voegen aan je bruiloft. Maar in plaats van te kiezen voor de exotische bloemen of de grootste bossen, kun je ook kiezen voor de betaalbare opties zoals seizoensbloemen en simpele takjes. Seizoensbloemen zijn over het algemeen goedkoper omdat het aanbod in dat seizoen groter is. Bijvoorbeeld:

  • Tulpen in de lente
  • Zonnebloemen in de zomer
  • Dahlia’s in de herfst
  • Rozen in de winter

 

Natuurlijk zijn planten(takken) ook een goede optie. Extra tip: geef de plantjes mee aan de gasten als bedankje. Sla je meteen 2 vliegen in 1 klap. Kies je voor meer groen op de trouwerij? Leg eucalyptustakken op tafels en strooi met olijfblaadjes in plaats van rijst. Doe de laatste in leuke strooimanden. Is het groen dat je wilt niet beschikbaar in het seizoen dat je trouwt? Ga dan voor goedkope kunst-decoratieve bladertakken van Daily Style.

 

Tip 3: Vintage of tweedehands decoratie

 

Zoek je goedkope decoratie voor je bruiloft? Ga dan ook eens langs een kringloopwinkel. Of misschien hebben je familieleden of vrienden nog wel wat liggen. Het kan ook zijn dat je zelf nog wat hebt verzameld. Bijvoorbeeld vazen, waxinelichtjes, tafelkleden en/of lopers.

 

Een vintage of tweedehands bruiloft decoratie is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook nog eens heel duurzaam. Denk aan vintage vazen, lampen of servies. Je kunt deze spullen vaak vinden op tweedehands winkels of online marktplaatsen zoals Marktplaats of Facebook Marketplace.

 

 Tip 4: Kaarsen

 

Kaarsen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens heel romantisch. Daarnaast kunnen ze weg als ze op zijn. Zo zit je niet met een hele hoop reserves. En als je wel over hebt, brand je ze thuis net zo makkelijk. Plaats kaarsen in mooie glazen potten en oude flessen voor een unieke uitstraling. Of kies voor kandelaars die je in het midden van de tafels zet.

 

Let wel op dat kaarsen soms niet toegestaan zijn in bepaalde trouwlocaties en gevaarlijk zijn als je kleine kinderen hebt rondlopen en/of dronken feestvierders. Houd hier dus rekening mee!

 

 Tip 5: bespaar op kleding

 

De belangrijkste decoratie op je bruiloft is toch wel je trouwjurk en -pak! Deze kosten vaak een flinke duit. Wat dacht je van een tweedehands outfit? Aangezien een jurk of pak maar 1 keer gedragen wordt, is de kleding nog in prima staat voor jouw dag. Voeg een uitstapje naar de stomerij eraan toe en je bent alsnog goedkoper uit dan met een nieuwe jurk voor je bruiloft.

 

Goedkope decoratie in bruilofts (Daily) Style

 

De beste combinatie: een prachtig aangeklede bruiloft voor een laag prijsje. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. We versturen je bestelling binnen 1 à 2 werkdagen. Gratis vanaf € 75. Nieuwsgierig naar ons aanbod?

 

Bekijk goedope decoratie bruiloft

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy