Geen inspiratie om je cadeau in te pakken? 6 leuke ideeën
Bezig met laden...
Geen inspiratie om je cadeau in te pakken? 6 leuke ideeën

Geen inspiratie om je cadeau in te pakken?

 

Je beste vriendin, liefste broer of allersterkste mama is jarig. Dan mag je best wel wat aandacht besteden aan het cadeau. Ook valt het gelijk op als je cadeau op z’n zachtst gezegd ‘niet zo mooi’ is ingepakt. Doe hier inspiratie op om je cadeau leuk in te pakken.

 

Klassiek met een twist

 

We hebben nog meer leuke ideeën om je cadeau in te pakken voor je in petto. Maar we beginnen met een klassieker: . Kies in plaats van standaard rood, groen of blauw eens voor iets kleurrijkers. Wat dacht je van pastel? Zilver en/of goud? Of kies cadeaupapier met glitters. Of in een neonkleur. Je hebt heel veel mogelijkheden!

 

Cadeau leuk inpakken in tasjes en zakjes

 

Heb je meerdere cadeaus gekocht? Deze kun je natuurlijk allemaal los aan de ander geven. Het is nog leuker als je hier ook een beetje moeite in steekt. Bijvoorbeeld door ze in een tasje of zakje te stoppen. We hebben:

 

 

Vergeet de vulling niet!

 

Heb je je cadeau(s) in een tasje gedaan? Mooi! Soms overkomt het je dat je tasje of zakje net te groot is. Het lijkt nu alsof je cadeau erin zwemt. Dan komt je moeite niet zo goed over als gewild. Een eenvoudige oplossing is om het tasje op te vullen. Gebruik hier bijvoorbeeld papierwol, tissuepapier of crêpepapier voor.

 

Origami cadeauverpakking

 

Origami, de Japanse kunst van het vouwen van papier, is niet alleen een leuke activiteit, maar kan je ook gebruiken om een cadeau op een originele manier in te pakken. Door het gebruik van verschillende kleuren en patronen van papier kun je origami-verpakkingen maken die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook nog eens uniek zijn.

 

Cadeaus leuk in doosjes inpakken

 

Moet je nog meer inspiratie opdoen om je cadeau in te pakken? Denk dan eens aan doosjes. Doosjes zijn vooral ook handig voor jou om mee te nemen. Ze blijven mooi rechtop staan. Ideaal als je eten cadeau geeft of je cadeau los in de auto zet. Ook voor een babyshower is een doosje net wat chiquer. Daarom hebben we cadeaudozen voor allerlei soorten cadeaus:

 

 

Fotocollage als cadeauverpakking

 

Wil je nog een stapje verder? Print een aantal foto's uit van jullie samen en plak ze op het inpakpapier. Je kunt er vervolgens nog een mooie strik omheen maken of de foto's bedekken met doorzichtig inpakpapier zodat de ontvanger ze pas ziet wanneer het cadeau is uitgepakt. Let op dat je de foto’s inpakt met daarvoor bestemde fotolijm. Dan blijven ze langer zitten.

 

Maak cadeaus extra leuk om te geven met Daily Style

 

Je vindt bij ons allerlei ideeën om je cadeau leuk in te pakken. Of je nu kiest voor kleurrijk inpakpapier, origami of een ‘simpele’ doos, het gaat om de gedachten die erachter zit. We versturen je bestelling binnen 2 werkdagen gratis vanaf € 75.

 

 Bekijk assortiment

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy