Onze winkels zijn open op Hemelvaartsdag! Klik HIER voor de openingstijden
Originele ideeën voor je bruiloftdecoratie
Bezig met laden...
Originele ideeën voor je bruiloftdecoratie

Originele ideeën voor je bruiloftdecoratie

 

De gastenlijst is compleet, de locatie gereserveerd, de uitnodiging de deur uit en je jurk of pak hangt klaar. Nu je alle grote dingen van je lijstje afgestreept hebt, ga je over naar de details om je bruiloft onvergetelijk te maken: de versiering. Doe hier leuke en verrassende ideeën op voor je bruiloftdecoratie.

 

Aankleding bruiloft decoratie: de eerste indruk

 

Voor jou is deze dag ongetwijfeld onvergetelijk. Maar je wilt natuurlijk ook een geweldige indruk achterlaten bij je gasten. Dat begint al bij de entree. Creëer een prachtige bloemenwand of zet overal losse bloemen neer in kleine vaasjes. Hang bijvoorbeeld lampionnen op of slingers. We hebben allerlei soorten slingers:

 

Tafeldecoratie: het middelpunt van de aandacht

 

Nog meer ideeën voor je bruiloft decoratie nodig? We nemen je tafeldekking onder de loep. Bij je tafelbereiding kun je alle kanten op. Denk aan rozenbladeren over de gehele tafel. Houd je meer van natuurlijk? Kies dan decoratieve bladertakken of een slinger met roze ruscus en groene takken.

 

Bloemstukken en kaarsen in kandelaars zijn altijd een goed idee. Vergeet ook niet de (damasten) tafelkleden en tafelrokken. Je doet deze in dezelfde kleur als de rest van je tafelversiering of expres in een andere kleur voor een feestelijke sfeer. Maak je tafelbereiding af met persoonlijke details zoals sierlijke menukaarten, tafelnummers en naamkaartjes in zilver of goud en versier de stoelen met schattige strikjes.

 

Details maken het verschil

 

Het zijn vaak de kleine details die de grootste impact hebben op de romantische sfeer van je bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde decoraties zoals een welkomstbord met jullie namen erop of een fotolijstje met foto's van jullie tijd samen.

 

Een photobooth is ook een leuke toevoeging aan je bruiloftsdecoratie en zorgt voor vermaak en een blijvende herinnering voor jou en je gasten. Vooral als je ook love of wedding props erbij legt. Lachen gegarandeerd!

 

Bruiloft decoratie ideeën: maak het uniek

 

Het belangrijkste van je bruiloftsdecoratie is dat het bij jullie past. Laat je persoonlijkheid en stijl zien in de keuzes die je maakt. Dat begint al bij jullie keuze voor de locatie. Soms bieden locaties ook aankleding voor je bruiloft aan. Deze decoratie kan niet altijd jouw smaak zijn. Bij Daily Style shop je goedkope versiering die jouw dag extra speciaal maakt.

Andere ideeën voor je bruiloft decoratie

 

De ideeën voor je bruiloft zijn eindeloos. Denk je klaar te zijn met decoreren? Dan hebben we nog wel wat dingen waar je aan kunt denken. Wat dacht je van bruidspaar attributen? Bijvoorbeeld leuke prikkers, taarttoppers of zelfs als folieballon. Zet bij de ingang een tafel neer met enveloppendoos en gastenboek.

 

Als je druk bezig bent met feestvieren, vergeet je wel eens de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Regel dat er bedankkaartjes bij de uitgang klaarliggen. Ook deze kun je weer personaliseren door een leuk tekstje erop te schrijven.

 

Feestelijke versiering bij Daily Style

 

Of je nu kiest voor een strandbruiloft, gaat voor een bohemian thema of een klassieke trouwerij, je vindt ongetwijfeld de juiste versiering bij Daily Style. We hebben talloze ideeën voor je bruiloft decoratie. Wil je nog meer inspiratie opdoen?

 

Bekijk het hele assortiment

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy