DIY-cadeau: originele ideeën om iemand te bedanken
Bezig met laden...
DIY-cadeau: originele ideeën om iemand te bedanken

DIY-cadeau: originele ideeën om iemand te bedanken

 

Een bedankje is zo waardevol! Het is heel prettig om van iemand te horen dat je goed werk levert, dat je feestje leuk was of dat het fijn was dat je op de koter van je vriendin wilde passen. Bedank je zelf wel eens iemand? Dit zijn 4 momenten wanneer jij een DIY cadeautje kunt geven.

 

Kies het juiste DIY cadeau

 

Voordat je een bedankje in de vorm van een cadeautje maakt, bedenk eerst even waar de ander van houdt. Zo sla je in ieder geval niet de plank mis. Misschien heeft iemand niet zo veel ruimte thuis. Dan is het handig als het DIY bedankje niet zo groot is.

 

Als je een bedankje voor een groep wilt maken, houd dan rekening met je knutselskills. Je hebt natuurlijk geen zin om een hele week bezig te zijn met de bedankjes! Zorg er dan voor dat je de producten voor je DIY cadeau in bulk aankoopt. Dat maakt het eenvoudiger om je bedankjes te maken. En zo houd je het maken voor jezelf ook leuk.

 

1. Een DIY bedankje dat je op mijn feestje was

 

Heb je je verjaardag gevierd en ben je verwend met cadeaus? Dan is het leuk als je de gasten iets mee naar huis geeft. Denk bij een kinderfeestje aan pennen of gummetjes in hetzelfde thema als het partijtje.

 

Als volwassene is Cars waarschijnlijk niet helemaal jouw ding, maar je wilt wel een leuk DIY bedankje aan je gasten meegeven. Doe wat lekker zoets in een zakje en versier met treklint, tule en ander opvulmateriaal als crêpepapier.

 

2. DIY cadeau voor je bruiloft

 

Een bruiloft is een hoop geregel. Het is zo fijn dat je hele familie en al je vrienden op die speciale dag aanwezig waren. Het maakt het lastig om hen 1 voor 1 te bedanken. Tegen de tijd dat de dag om is, wil je het liefst snel je bed in. Moe, maar voldaan.

 

Met een DIY bedankje laat je je gasten zonder gesproken woorden weten dat je blij met ze bent. Zet aan het eind van de avond de DIY-bedankjes op een tafel bij de uitgang. Denk bijvoorbeeld aan bruidspaar gelukspoppetjes in een organzazakje met een bedankkaartje eraan. Vergeet niet om tegen je gasten te zeggen dat ze jullie bedankje van de tafel af mogen pakken!

 

3. Jubelende DIY bedankje voor jubilea

 

Weet jij hoe alle huwelijksjubilea heten? Verras je naaste met een DIY cadeau of bedankje tijdens zijn of haar jubilea. Vier je een feestje om je huwelijksdag te vieren? Dit zijn de populairste jubileummomenten:

 

  • Na 1 jaar: katoenen huwelijk
  • Met 12,5 jaar: koperen huwelijk
  • Met 20 jaar: porseleinen huwelijk
  • Met 25 jaar: zilveren huwelijk
  • Met 50 jaar: gouden huwelijk

 

Geef een cadeautje of bedankje aan je gasten in de stijl van het jubilea. Zijn jij en je partner al 25 jaar samen? Verpak dan je DIY cadeau in het zilver. Bijvoorbeeld met mini chroom ballonnen, ronde stickers en een bedankkaartje.

 

4.  Babyshower DIY bedankje

 

Een babyshower geven is helemaal hot and happening. Ook dit is een perfect moment om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. De kans is groot dat je hele mooie cadeaus van ze gekregen hebt. Hoe leuk is het dan om ze in stijl te bedanken?

 

Vul glazen potjes met snoepjes in roze of blauw. Denk aan amandelbonen, mini marshmallows of mini chocolade flikken. Weet je het geslacht van je baby nog niet? Vul ze dan met beide kleuren! 

 

Bedankjes bij Daily Style

 

Bij Daily Style vind je de origineelste bedankjes. Extra fijn: met DIY cadeaus weet je zeker dat je een positieve indruk bij iemand achterlaat. Maar we hebben ook kant-en-klare bedankjes in ons assortiment. Wil je naast het bedankje ook goedkope versiering voor je feestje? Vind op de website decoratie in verschillende thema’s.

 

Bekijk feestversiering

 

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy