Zeg ‘Ja’ tegen het perfecte trouwcadeau
Bezig met laden...
Zeg ‘Ja’ tegen het perfecte trouwcadeau

Zeg ‘Ja’ tegen het perfecte trouwcadeau

Bruiloft

 

Het hele jaar door worden bruiloften gevierd. Door alle seizoenen heen hangt de liefde in de lucht. Iedereen wil dat zijn trouwcadeau opvalt tussen de berg geschenken en envelopjes op de cadeautafel. Wij helpen je een handje met 5 ideeën voor een origineel trouwcadeau.

 

Huwelijksnacht in stijl

 

De eerste nacht als pasgetrouwd stel mag best glinsteren van geluk én stijl. Creëer een DIY huwelijksnachtmand. Doe er sfeervolle verlichting in, een fles champagne met bijpassende glazen, kaarsjes en lekkere hapjes. Houd er rekening mee dat je cadeautje wel even staat voordat het gebruikt wordt, dus vermijdt kaasjes en andere koelkasthapjes. Lekkere bonbons kunnen natuurlijk wel. Verpak de mand met cellofaanpapier en een leuke strik eromheen.

 

Een jaar vol liefde

 

Eén groot trouwcadeau geven is natuurlijk prima, maar je kunt het huwelijkspaar ook het hele jaar door verrassen met een ‘365 dagen van liefde’-pakket. Verzamel mooie doosjes en tasjes bij Daily Style. Vul ze met briefjes waarom jij denkt dat zij het perfecte koppel zijn of andere leuke boodschappen. Kies kleine cadeautjes uit om de doosjes en tasjes mee te vullen. Bijvoorbeeld:

 

 

Bouw aan de toekomst

 

Met een gepersonaliseerd bouwsteen van jullie liefde-kunstwerk heb je een origineel trouwcadeau in handen dat de test des tijds doorstaat. Schrijf voor een aantal jaar een brief aan het bruidspaar die ze elk jubileum kunnen openen. In plaats van dat je in 1 keer geld geeft, geef je het verspreid over een aantal jaar. Zo bouw je mee aan hun toekomst samen. Doe de brieven in een cadeauzakje.

 

Handige gadgets

 

Een romantisch cadeau is onmisbaar tijdens een huwelijk, maar handige gadgets zijn net zo fijn om te krijgen. Ze maken het dagelijks leven van het bruidspaar net iets makkelijker en leuker. Bijvoorbeeld:

 

  • Smart home apparaten: maak hun leven makkelijker met slimme artikelen, denk aan een slimme thermostaat of lichtschakelaars
  • Keukengadgets: je weet dat je een uniek cadeau geeft als je aankomt met een popcornmaker of speciale koffiemachine
  • Tuin apparaten: een slimme plantenwatergever, weerstation of accu heggenschaar.

Groeiende liefde

 

Een origineel trouwcadeau dat symbool staat voor de groeiende liefde tussen het bruidspaar is een prachtige bonsaiboom. Deze kleine, maar sterke boom groeit en bloeit naarmate de tijd verstrijkt. Net als de liefde tussen het paar. Het is een levend cadeau dat met de juiste zorg en aandacht kan blijven groeien en bloeien. Dit unieke cadeau is niet alleen een mooie decoratie voor in huis, maar ook een dagelijkse herinnering aan hun groeiende liefde.

 

Helpen bij de bruiloft

 

Vraagt de bruid of bruidegom jou om een handje te helpen bij de voorbereiding? Ook dan hebben we bij Daily Style originele trouwdecoratie. Denk aan een XL donut wall, een drinkpiramide en houten slingers. Vergeet ook niet een alternatief gastenboek voor het bruidspaar te regelen, zodat iedereen hun gelukwensen kan opschrijven.

 

Bestellen bij Daily Style

 

Bij Daily Style begrijpen we dat het vinden van het perfecte trouwcadeau best een uitdaging kan zijn. Maar met een beetje creativiteit en de juiste inspiratie is het zeker mogelijk. Wil je meer ideeën opdoen?

 

Bekijk bruiloftassortiment

 

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy