Onze winkels zijn open tijdens Koningsdag! Klik HIER voor de openingstijden
Maak je moment magisch met een cadeaudoos
Bezig met laden...
Maak je moment magisch met een cadeaudoos

Maak je moment magisch met een cadeaudoos

Bedankjes

 

Ieder cadeautje is een uiting van liefde, waardering, of gewoon een knus gebaar om aan te geven dat je aan iemand denkt. Maar hoe maak je het moment dat je het cadeautje geeft extra bijzonder? Juist, het geheim zit ‘m in de verpakking! Extra fijn: onze goedkope geschenkdozen zijn ook nog eens leuk voor je portemonnee.

 

Een cadeaudoos voor iets anders dan geschenken

 

Ja, de naam ‘cadeaudoos’ verraadt dat je er vooral cadeautjes in stopt. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Onze collectie cadeau doosjes opent een wereld van creatieve mogelijkheden! Gebruik ze bijvoorbeeld om zelfgemaakte lekkernijen in te verpakken, een handgemaakt sieraad stijlvol te presenteren, of zelfs een bloemetje.

 

Goedkope geschenkdozen, rijke inspiratie

 

Een cadeautje voor iemand regelen wordt steeds duurder. Buiten je presentje ben je ook nog eens geld kwijt aan cadeaupapier, een cadeaudoos of een leuke kaart. Ons assortiment goedkope geschenkdozen is daarom perfect voor iedereen die op zoek is naar een budgetvriendelijke manier om alsnog creatief bezig te zijn.

 

Cadeaudoos voor een DIY-project

 

Je kunt de cadeaudoos ook gebruiken met een DIY-project. Wat dacht je van een eigengemaakte lichtbox? Snijd vormen of woorden uit in de doos en plaats er een LED-lichtje achter en je bent klaar. Beplak, besticker en versier de cadeaudoos met:

 

 

 Weg met kunststof opbergdoos, hallo cadeaudozen

 

Foto’s van vroeger, je collectie pokémonkaarten of souvenirs van je reizen, waar moet je ze bewaren? Juist, in een vrolijke cadeaudoos in goud, crème of zelfs fluorescerend groen. Ze zijn praktisch om alles in op te bergen en ze staan ook nog eens een stuk leuker in je buffetkast dan plastic opbergdozen. Wil je toch gaan voor onopvallend? Kies dan een kraft vouwdoos.

 

en cadeaudoos voor de 18e

 

Bewaar alles van je kleine in cadeaudozen. Van foto’s tot eerste sokjes, medailles en diploma’s. Als je kind dan 18 wordt, geef je al deze herinneringen cadeau. Voor de ontvanger leuk om te krijgen en voor jou leuk om te geven. De cadeaudoos maakt het natuurlijk extra speciaal.

Cadeauverpakking doos bij Daily Style

 

Bij Daily Style draait alles om het toevoegen van de persoonlijke toch, of het nu gaat om het geven van geschenken, lekker creatief bezig zijn of je feestje decoreren. Onze collectie cadeaudozen zijn voor allerlei creatieve ideeën zonder je portemonnee helemaal te legen. Binnen 2 dagen verstuurd en boven € 75 gratis verzonden.

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy