Onze winkels zijn open tijdens Pinksteren! Klik HIER voor de openingstijden
Een leuk aangeklede babyshower
Bezig met laden...
Een leuk aangeklede babyshower

Gefeliciteerd! Je bestie is in verwachting. Tijd om de mama-in-spe te verrassen met een sprankelende babyshower. Een jongen, meisje of weet je het nog niet? Daily Style heeft de perfecte babyshower versiering om dit moment specialer te maken. Hier zijn wat inspirerende decoratie-ideeën om je op weg te helpen.

 

 Unisex babyshower versiering

 

Niet het geslacht van je baby willen weten, komt nog genoeg voor. Dus je kan volle bak gaan met de kleurtjes voor de babyshower. Wil je toch een kleurenthema? Kies voor groen, pasteloranje of geel. Een ander idee voor een thema is een dierenthema, zoals olifanten, giraffen en/of konijntjes. Ga voor deze unisex babyshower versiering:

 

 

 Babyshower voor een lieve jongen

 

Wordt het een kleine vent? Blauwe babyshower versiering is de klassieke keuze om de komst van een jongen te vieren. Van hemelsblauwe tafelkleden tot schattige blauwe ballonnen, we hebben alles om een te gekke babyshower voor een jongen te creëren. Vergeet niet om wat "It's a Boy!"-stekers en blauwe slingers toe te voegen. Dit hebben we onder ander nog meer:

 

 

Roze romantiek voor meisjes

 

Voor de prinses in de dop gaat er niets boven een babyshower met een roze thema. Denk aan prachtige roze stoel sjerpen, elegante linten en een betoverende roze glitterdiadeem voor de mom-to-be. Nog niet genoeg? Kies ook uit:

 

 

Dubbele babyshower versiering

 

Natuurlijk is het mogelijk om alle decoratie voor een jongetje ook te gebruiken bij een babyshower voor een meisje. Maar dan in de andere kleur. Extra idee: combineer de unisex versiering met de versiering voor het meisje of jongetje. Creëer een heel kleurspektakel!

Houd de decoratie niet alleen bij de kamer, versier ook de ingang of tuin. Ook als je de babyshower viert in een restaurant. Vraag wel even toestemming. Het zijn vaak de kleine details die de babyshower extra memorabel maken. Denk verder aan:

 

Ideeën om te doen tijdens de babyshower

 

Versieren van een babyshower is leuk, maar dan is het nog niet helemaal af. Denk aan gekleurd eten als cupcakes, taart en fruitige mocktails (zonder alcohol dus). Heb je al bedacht wat je gaat doen tijdens de babyshower? Misschien lijkt dit je wel wat:

 

  • Rompertjes versieren
  • Raad de baby met babyfoto’s van gasten
  • Babyfoto bingo met foto’s van de aanstaande moeder

 

Ervaar het gemak van eenvoudig bestellen

 

Meerdere slingers, wat ballonnen, de hele tafeldecoratie: pfoeh, als je dat maar mee krijgt. Gelukkig wordt je pakketje gewoon aan je deur bezorgd als je via onze webshop bestelt. Gratis verzending vanaf € 75 en binnen 2 dagen verstuurd.

 

 Bekijk alles voor jongen babyshower

Bekijk alles voor meisjes babyshower

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy