Onze winkels zijn open tijdens Pinksteren! Klik HIER voor de openingstijden
Feestelijke gids voor een onvergetelijk 21 diner
Bezig met laden...
Feestelijke gids voor een onvergetelijk 21 diner

Feestelijke gids voor een onvergetelijk 21 diner

 

Ah, het legendarische 21 diner! Het moment waarop je viert dat je van je wilde tienerjaren naar de volwassen wereld van verantwoordelijkheden stapt. Of nou ja, feesten blijf je natuurlijk altijd! Geef je een 21 diner en kan je wel wat hulp gebruiken? Met de juiste 21 diner decoratie wordt jouw tafel de talk of the town.

 

Stukje geschiedenis van het 21  diner

 

Natuurlijk vier jij je feestje helemaal zoals je zelf wilt. Op je studentenkamer of bij je ouders. Want ja, zij wonen waarschijnlijk iets groter. En je wilt wel al je vrienden uitnodigen. Het 21 diner is ook ontstaan vanuit studentenverenigingen. Zo konden studenten aan anderen laten zien waar ze vandaag kwamen en kennis laten maken met hun gezin.

 

De 21 diner tafeldecoratie

 

Oké, even serieus, dit is niet zomaar een etentje. Het is jouw 21 diner! Dus waarom zou je genoegen nemen met een gewone tafel? Ga all out met 21 diner tafeldecoratie die schreeuwt: “Dit is mijn avond”. Stijlvolle tafellopers, glinsterende tafelconfetti en elegante kandelaars zijn slechts het begin.

 

Mix en match met:

 

21 diner decoratie

 

Niet alleen je tafel verdient wat liefde, maar je hele ruimte. Van de ingang tot de desserttafel (als je die hebt). De juiste 21 diner versiering zorgt voor een sfeer die je gasten niet snel zullen vergeten. Denk aan chique ballonnen en stijlvolle slingers. Een toffe ballonnenboog boven je tafel of bij de deur maakt het helemaal af.

 

21 diner in thema

 

De oplettende lezer ziet dat voor (bijna) elk artikel de gouden kleur is gekozen. Niet voor niets! Goud is heel leuk als thema voor je 21 diner. Maar natuurlijk zijn er nog meer thema’s waaruit je kunt kiezen, zoals andere kleuren. Nog meer 21 diner thema inspiratie nodig?

 

Denk hieraan bij het kiezen van een 21 diner thema:

 

  • Kleurthema: zoveel mogelijk in 1 of 2 kleuren, bijvoorbeeld goud
  • Hollywood glamour: met bijpassende props en veel glitters
  • 21 diner thema: waarbij je 21 terug laat komen in slingers en ballonnen
  • Land: met bijpassende prikkers en natuurlijk eten
  • Entchanted garden: ga voor bloemen en vier het buiten

 

DIY-toppers en tafelnummers

 

De kunst van een 21 diner zit ‘m in de details. Waarom niet wat DIY-magie toevoegen aan je tafeldecoratie? Maak je eigen naambordjes en toppers voor de taart en cupcakes. Pinterest is je beste vriend hier. Het is niet alleen leuk om te maken, het voegt ook een persoonlijk tintje toe aan je avond. Heb je er geen tijd voor? Bestel dan kant-en-klare toffe toppers.

 

Culinaire hoogtepuntjes

 

Laten we eerlijk zijn, je 21 diner draait niet alleen om de decoratie. Het eten moet ook gewoon een showstopper zijn. Ga voor culinaire kunstwerkjes die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook geweldig uitzien op je prachtig versierde tafel. Kook met lekkere verse producten en hoor iedereen ‘mmmmm’ zeggen. Wij gaan van dit menu al (bijna) kwijlen:

 

  • Welkomstdrankje: Gin vlierbloesem-limoen fizz
  • Voorgerecht: Klassieke carpaccio
  • Tussengerecht: Spoom van rabarbersorbet en cava
  • Hoofdgerecht: Risotto met tuinbonen, citroen en pecorino
  • Nagerecht: Panna cotta met aardbei en pistache en een glaasje limoncello

 

Kies voor gemak tijdens je 21 diner

 

Een feestelijke tafel kan niet missen als je een beetje je best doet. Maar het opruimen ervan is minder leuk. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor wegwerp servies van Daily Style.

 

  • Snel opgeruimd
  • In het kleurenthema van je 21 diner
  • Geen mogelijke schade aan je eigen servies

 

Daily Style, jouw feestelijke “go to” partner

 

Bij Daily Style begrijpen we de kunst van het feesten. Met onze ruime selectie tafeldecoratie en versiering, zijn we er om jouw 21 diner helemaal perfect te maken. Van tafelversiering tot thematische accesoires, we hebben alles wat je nodig hebt om je avond te laten schitteren. Cheers to 21 years!

 

 Bekijk feestartikelen

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy