Onze winkels zijn open tijdens Pinksteren! Klik HIER voor de openingstijden
Hoe organiseer je een babyshower?
Bezig met laden...
Zo organiseer jij de perfecte babyshower

Hoe organiseer je de perfecte babyshower?

 

Als je nu met je vriendin, zus of nicht afspreekt, raad je het gespreksonderwerp al: zwangerschap en baby. Je bent superblij voor haar! Daarom kijk je ernaar uit om haar babyshower te organiseren. Rond het 3e trimester is er vast een geschikt moment om de ander in het zonnetje te zetten! Hoe organiseer je de perfecte babyshower?

 

Waarom een babyshower organiseren

 

Een heel nieuw mensje maken in 9 maanden is niet niets! Daar mag je bestie best even bij stilstaan. Je organiseert een babyshower om haar nog goed te verwennen voordat straks alle aandacht naar de baby gaat. Ook horen bij een babyshower normaal gesproken cadeautjes. De mom-to-be verzamelt dan al veel van de baby uitzet. Jij helpt haar daarbij!

 

Planning en voorbereiding van je babyshower

 

Tip: als je een babyshower organiseert, maak dan een checklist. Zo zorg je dat je niets vergeet. Bedenk vooraf de locatie van je babyshower. Wil je het liever bij haar thuis organiseren, in je eigen huis of in een restaurant? Dit regel je nog meer:

 

●     De gastenlijst

●     De uitnodiging

●     Het menu

●     De activiteiten/spelletjes

●     De decoratie

 

To do: goedkope babyshower organiseren!

 

Nadat je de checklist van de babyshower hebt gemaakt, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. De aankleding voor een babyshower hoeft niet duur te zijn. Daarom garanderen we je dat je bij ons alles voor je babyshower koopt zonder dat je heel veel geld kwijt bent.

 

Decoratie: onmisbaar als je een babyshower organiseert

 

Weet je al of het een jongen of meisje wordt? Ga voor unisex decoratie, versiering voor een jongen of kies alles in een roze thema. Misschien heeft de aanstaande moeder ook nog ideeën voor de decoratie. Als de babyshower geen verrassing voor haar is, kun je haar best naar haar wensen vragen!

 

Nog onbekend, maar niet onbemind

 

Is het geslacht nog niet (bij jou) bekend? Kies dan neutrale versiering. Verras de mom-to-be gelijk als ze binnenstapt met een vrolijke deurslinger of swirl. Met ballonnen en een photobooth frame maak je de babyshower compleet. Vergeet ook niet de tafel te dekken met tafelkleed en borden in babythema. Wil je wel een kleurthema? We hebben ook artikelen in het groen en wittinten, zoals:

 

●     Backdrop van papier

●     Decoratieslinger van kersenbloesem

●     Papieren lampionnen 

 

Goedkope babyshower organiseren voor een jongetje

 

Hiep hiep hoera! Het is een jongetje! Je kunt niet wachten totdat je je hem gaat verwennen. Je organiseert de babyshower vol overtuiging helemaal in het blauw. Van de rietjes, tot borden en bekertjes en tafelkleden. We hebben nog veel meer:

 

●     Kartonnen etagère

●     Dienblad

●     Cupcakevormen

●     Prikkers

●     Champagne- en wijnglazen

 

Goedkope babyshower organiseren voor een meisje

 

Ook als je vriendin of familielid straks op een roze wolk zit, hebben we leuke artikelen voor een babyshower. De decoratie mag allemaal wel wat vrouwelijker. Bijvoorbeeld door roze ballonnen en een roze tafelkleed. Of wat dacht je van een slinger met It’s A Girl erop? Laat iedereen maar weten wat het wordt! 

 

Andere babyshower organisatietips

 

Ben jij in charge om de babyshower te organiseren? Zorg dan dat deze onvergetelijk wordt. Haal voor de aanstaande moeder een haarband met lichtjes. Zo zie je niet alleen aan haar buik dat ze zwanger is, maar ook aan haar looks. Denk ook aan de andere ouder en geef een leuke houten box cadeau waar iedereen datetips voor ouders in kan stoppen. Wedden dat je daarmee indruk maakt?

 

Een babyshower organiseer je met Daily Style

 

Welk thema je ook wilt, je vindt alle leuke, grappige, lieve en mooie decoratie voor een babyshower bij Daily Style. We versturen je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Dat doen we gratis vanaf € 75. Bekijk nu ons assortiment!

 

 

Vorig artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy