Onze winkels zijn open tijdens Pinksteren! Klik HIER voor de openingstijden
Hoe plan je een onvergetelijke kinderverjaardag? Zo!
Bezig met laden...
Hoe plan je een onvergetelijke kinderverjaardag? Zo!

Hoe plan je een onvergetelijke kinderverjaardag?

Vanaf het moment dat je kind naar de basisschool gaat, leert hij of zij veel nieuwe mensen kennen. Elke week is wel een ander vriendje jarig. Je zoon of dochter mag ook bij iedereen langskomen en komt daarna met de wildste verhalen thuis. Hoe organiseer je een onvergetelijke kinderverjaardag? Lees hier onze 6 tips.

Tip 1: vier het kinderfeestje thuis

Op het ene feestje gaat het gezelschap naar de Efteling. Maar stiekem is een kinderverjaardag thuis vieren net zo leuk. Speel bijvoorbeeld allerlei (oud-Hollandse) spelletjes. Kinderen gaan met een lach op hun snoet weer naar huis. En dat is wat je wilt. Hier wat ideeën:

  • Snoephappen in een bak water
  • Spijkerpoepen in een fles
  • Stoelendans
  • Knutselen

Waarom alles 2 keer doen als het ook 1 keer kan? Organiseer de kinderverjaardag met goedkope tafelkleden. Je bewaart ze totdat je de volgende keer weer een kinderverjaardag viert. Ga bijvoorbeeld voor een speciale verjaardagstafelkleed, eentje voor een baby of een neutrale in goud, roségoud, zilver of rood. Na de kinderverjaardag gooi je ze simpelweg weg.

Tip 3: kies 1 thema

Niets zo veranderlijk als het weer.. uhh het favoriete tv-programma van je kind. De ene week is het paw patrol, de week erop Cars en daarna weer Pokémon. Pas daarop het thema van je versiering aan. Zo scoor je goed bij je kind! En het scheelt jou ook veel gedoe bij het organiseren van de kinderverjaardag. Binnen 2 werkdagen heb jij namelijk de versiering in huis.

Dus zelfs als je kind toch weer helemaal fan is van iets anders, regel jij het thema dat op dat moment bij de kinderverjaardag past. Twijfel je over het thema? Ga dan voor iets dat altijd goed is: een gekleurd thema zoals goud of zilver. Bonus: dat is ook leuk voor je eigen verjaardag!

Tip 4: geef een herinnering mee

Een zakje snoep meegeven aan het eind van het kinderpartijtje is prima. Maar je kunt het specialer maken met (extra) accessoires. Zonder dat je veel hoeft uit te geven. Denk hierbij aan:


Tip 5: decoreer met meer dan ballonnen

Bij een klassieke verjaardag zie je standaard ballonnen en slingers. Je maakt veel meer indruk als je nog meer versiert. Denk aan photobooth props. Je hebt geen photobooth nodig om leuke en gekke foto’s te maken van iedereen.

Met een confettikanon zorg je ervoor dat het echt een knallend feest wordt. Pas wel op dat het kanon de juiste richting op wijst. En heb je al gehoord van een backdrop. Je kamer is onherkenbaar en tover je helemaal om tot feestlocatie! Beschikbaar in ombre bruin, blauw en roze.

Tip 6: vergeet je tafel niet

Een feestje is niet compleet zonder lekker eten. Ga je zelf in de keuken staan? Of koop je alles liever kant-en-klaar? Vergeet de taart en borrelhapjes niet! Maar zorg er ook voor dat je alles goed presenteert. Denk aan servetten, een tafelrok en (houten) tafelconfetti.

Vind je feestdecoratie bij Daily Style

Samen met ons zorg je voor een onvergetelijke kinderverjaardag. Wat voor feest je ook geeft, je vindt alles wat je nodig hebt bij Daily Style. We versturen je decoratie gratis vanaf €75 en je hebt alles binnen 2 werkdagen in huis.

 

 

 

 

Vorig artikel:
Volgend artikel:
© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy