Zilveren wegwerp bordjes

Ben je op zoek naar zilveren wegwerpservice, zoals bordjes, bestek of zelfs serveerschalen? Bij Daily Style vind je precies de producten waar je naar op zoek bent. Ga voor een sparkelend resultaat en haal het feest in huis. Met ons wegwerpservies van zilver combineer je gemak met uitstraling. Maak de verjaardag, het bedrijfsfeest of het jubileum compleet en kies voor onze zilveren wegwerp bordjes, bakjes, rietjes en meer!

Shotglazen Metallic Zilver (10st)
Verpakt per 10 stuks
Dienblad Vierkant 5st.
Verpakt per 5 stuks

Zilveren wegwerp bordjes, bestek en schalen zorgen voor een fantastisch feest zonder afwas

De voordelen van een zilver wegwerpservies? Allereerst is dat het schitterende uiterlijk van de zilveren wegwerp bordjes, servetten en vormpjes voor cupcakes. Zilver straalt op een klassieke manier elegantie uit, zonder schreeuwerig te zijn. Daarnaast is het ook praktisch. Want na het feest met oud & nieuw of de verjaardag van je dochter, heb je natuurlijk geen zin om de vuile vaat op te ruimen. Door te kiezen voor wegwerpservies hoeft dat ook niet. Met ons wegwerpservies van zilver combineer je het beste van beide werelden.

Zilveren hulp in de keuken

Wist je dat wij daarnaast ook handige grillschalen en pasteivormen hebben? Deze hulpmiddelen voor in de keuken, vind je in onze webshop. Zo komen de zilveren wegwerp borden en schalen perfect van pas tijdens een heerlijke barbecue of smaakvol diner. Kies voor het wegwerpservies dat bij jou gebeurtenis past en schaf het zilver, goud of een van onze andere kleuren aan die bij jouw feest past. Wist je bovendien dat wij ook biologische varianten van het wegwerpservies hebben? Zo kun je echt zorgeloos genieten van het feest!

Op welke manier schaf jij het wegwerpservies aan?

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor ons wegwerpservies. Bestel je vandaag nog je zilveren wegwerp bordjes via onze webshop? Dan heb jij je bestelling al binnen 2 à 3 werkdagen in huis. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy