Woezel en Pip versiering

Vier de verjaardag van je zoon of dochter in stijl met leuke Woezel en Pip ballonnen en andere versiering in dit thema. Deze twee getekende hondjes zijn de grootste vrienden! Is jouw kind ook een groot fan? Dan is het leuk om zijn of haar verjaardag geheel in stijl te vieren. Bij Daily Style vind je een uitgebreid assortiment aan Woezel en Pip artikelen. Wat bestel jij in onze webshop?

Feestzakjes Woezel en Pip (4st)
Feestzakjes Woezel en Pip (4st)
Normale prijs 1,79 Speciale prijs 1,45
Verpakt per 4 stuks

Woezel en Pip versiering om ieder kinderfeestje tot een succes te maken

Wie kent ze niet, Woezel en Pip? Deze twee vriendjes zijn populair bij veel kinderen. Daarom kan je nu een kinderfeestje volledig in het thema van Woezel en Pip organiseren. Kleed de ruimte leuk aan met Woezel en Pip versiering zoals, ballonnen, slingers en een tafelkleed. En wist je dat je zelfs de kinderen kunt uitnodigen met een uitnodiging van deze animatiefilm? Van uitnodigingen tot bekers en van uitdeelzakjes tot cadeautassen, je vindt het allemaal in de webshop van Daily Style. Zo garandeer je een geslaagd feestje met heel wat blije gezichtjes.

 

Ontvang je versiering binnen 2 à 3 werkdagen thuis

Je bestelt al je Woezel en Pip ballonnen en andere versiering eenvoudig online. Plaats het product in je winkelwagen vul je gegevens in en betaal met een van de veilige betaalmethoden. Je ontvangt je producten dan binnen 2 à 3 werkdagen thuis. Verzending is bovendien gratis bij een bestelling vanaf € 75,-. Heb je vragen over je bestelling? Of wil je meer weten over een product van Woezel en Pip? Neem dan contact op via 020 6671921.

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy