Plastic tafelkleden

Wil je voor een feestelijke gelegenheid de tafel leuk aankleden met een plastic tafelkleed? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop van Daily Style! Hier vind je leuke plastic tafelkleden en allerlei benodigdheden om de tafel stijlvol te dekken. Je bestelt alle producten eenvoudig in onze webshop.

Kies het plastic tafelkleed dat past bij jouw gelegenheid

Organiseer je een themafeest of staat er binnenkort een verjaardag op de planning? Of je nu een plastic tafelkleed voor een kinderfeestje, geboorte of themafeest zoekt. Je bestelt diverse plastic tafelkleden eenvoudig in onze webshop. Zo maak je ook het kinderfeestje van je zoon of dochter compleet met de plastic tafelkleden in speciale thema-uitvoeringen, denk hierbij aan:

Plastic Tafelkleed Matte Goud
Verpakt per 137 x 274 cm
Tafelkleed Unicorn Rainbow (108x180cm)
Verpakt per 108x180cm
Tafelkleed Flamingo (108x180cm)
Verpakt per 108x180cm

Plaats jouw bestelling in onze webshop

Heb je het juiste thema tafelkleed gevonden? Bestel het gewenste product online en ontvang jouw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen in huis. Ook andere artikelen zoals plastic champagneglazen koop je in onze webshop. Plaats je een bestelling van meer dan € 75,-? Dan komen er geen verzendkosten bij en krijg je jouw bestelling gratis thuisbezorgd.

Kleed je tafel leuk aan met een plastic tafelkleed en accessoires

Wij hebben alles wat je nodig hebt voor het organiseren van jouw feest op één plek. Bestel naast een plastic tafelkleed ook andere accessoires om je tafel leuk aan te kleden. Denk aan wegwerpservies, bestek en feestdecoraties. Maak jouw feest echt compleet met de plastic tafelkleden en accessoires van Daily Style! Wil je meer weten over onze producten of heb je vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Laat het ons weten door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2021 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy