Plastic bekers

Bestel plastic bekers voor een feestelijke gelegenheid in de webshop van Daily Style. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en zien er feestelijk uit! Wist je dat je naast bekers ook plastic shot-, wijn- en champagneglazen bestelt? Bekijk het aanbod en bestel alles wat je nodig hebt om jouw feest compleet te maken.

Kies uit een ruim aanbod aan plastic bekers

Tijdens een verjaardagsfeest, kinderfeestje of huisfeest zijn plastic bekers onmisbaar. Naast dat ze een stuk veiliger zijn, kies je ook voor gemak. Je zit namelijk niet aan het eind van de dag met veel afwas. In het assortiment van Daily Style vind je een ruim aanbod aan plastic bekers. Ga je voor de bekende Amerikaanse red cups? Of zoek je bekers voor een speciaal themafeest? Zo bestel je eenvoudig de volgende plastic bekers:

  • Bekers van Planes, Cars of Frozen
  • Wijnglazen
  • Gekleurde bekers
  • Plastic champagneglazen

Laat je bestelling snel thuisbezorgen

Heb je de bekers gevonden die perfect zijn voor jouw feest? Dan is het tijd om ze online te bestellen! Dit doe je in drie simpele stappen. Plaats het product in je winkelwagen, vul je gegevens in en rond de bestelling af door te betalen. Jij kiest zelf of je de producten binnen 2 à 3 werkdagen thuis laat bezorgen, of dat je ze af komt halen in een van onze filialen. Wil je meer weten over je bestelling? Of heb je een vraag over onze bekers? Bel dan naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy