Rode Amerikaanse bekers

Wie kent ze niet, de rode Amerikaanse bekers? Perfect voor een huisfeest, verjaardagsfeest of themafeest. De bekers zijn onder andere bekend van het populaire drankspel beerpong. Je bestelt ze snel en eenvoudig in de webshop van Daily Style. De bekers zijn scherp geprijsd en verpakt per 25 stuks.

Red Cups 25st.
Verpakt per 50 stuks

Maak je feest compleet met de rode Amerikaanse bekers

Zeg nu zelf, je feest is pas echt compleet met rode Amerikaanse bekers. Deze stevige bekers voegen echt iets extra’s toe aan de sfeer van je feest. Ze zijn verpakt per 25 stuks en hebben een capaciteit van 473 ml. Naast dat de grote bekers praktisch zijn, scheelt het jou ook een hoop afwas. Ideaal, toch? Heb je nog meer artikelen nodig om je huisfeest, verjaardagsfeest of themafeest helemaal af te maken? Bijvoorbeeld slingers, ballonnen of confetti? Ook dan zit je in de webshop van Daily Style goed.

Profiteer van scherpe prijzen

Als je rode Amerikaanse bekers bestelt, wil je hier niet te veel voor betalen. In onze webshop vind je verschillende feestartikelen voor een scherpe prijs. Bestel je voor meer dan € 75,-? Dan is het verzenden van jouw bestelling ook nog eens gratis! Dat is de service die je van Daily Style kunt verwachten. Wil je meer weten over het bestelproces of heb je vragen over een specifiek product uit onze webshop? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je bereikt ons door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy