Mickey Mouse versiering

Op de verjaardag van een echte Mickey Mouse fan is versiering van dit Disneyfiguur onmisbaar. Bij Daily Style kies je uit een uitgebreid assortiment van Mickey Mouse versiering, zoals ballonnen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan feestartikelen, waarmee jij jouw feest echt compleet maakt. Wat bestel jij in onze webshop? Zo heb je op het gebied van Mickey Mouse ballonnen de keuze uit veel verschillende kleuren. Zorg meteen voor een complete versiering van het feest met slingers, tafelkleed, borden, bekertjes en nog veel meer.

Folie Ballon Mickey XL
Verpakt per 1 stuk

Iedere Mickey Mouse fan bestelt hier leuke versiering

Is jouw zoon of dochter een grote fan van Mickey Mouse? Dan is het leuk om tijdens een kinderfeestje compleet in stijl te vieren met Mickey Mouse versiering. Bij Daily Style vind je allerlei artikelen van dit vrolijke Disneyfiguur. Zo bestel je eenvoudig ballonnen in het wit, groen en blauw met een Mickey Mouse print. Je kunt ook uitpakken met een mooie folieballon van Mickey Mouse, op te blazen met lucht of helium. Verder kun je bij ons ook terecht voor:

Wist je dat je de vriendjes en vriendinnetjes van jouw kind in stijl kunt uitnodigen voor het kinderfeestje? Dit doe je met de uitnodigingen van Mickey Mouse. Zo krijgt iedereen alvast een voorproefje van wat er komen gaat.

Koop al je artikelen voor een scherpe prijs

Bij Daily Style koop je allerlei Mickey en Minnie Mouse versiering, zoals ballonnen, tegen een scherpe prijs. Bij ons weet je zeker dat je nooit te veel betaalt! Wij vinden dat het vieren van een feestje niet duur hoeft te zijn. Je bestelt al je artikelen eenvoudig online en ontvangt deze binnen 2 à 3 werkdagen in huis. Wil je meer weten over Mickey Mouse ballonnen of andere versiering? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020 6671921. Onze vriendelijke medewerkers vertellen je graag meer.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy