Kinderfeestjes Thema

Kinderfeestjes Thema

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 49-60 van 913

per pagina
Uitdeelzakjes Spider-Man Team-Up (6st)
Verpakt per 6 stuks
Letterslinger Spider-Man
Verpakt per 2 meter
Bordjes Mickey Mouse (8st)
Verpakt per 8 stuks
NL/BE binnen 1 - 2 werkdagen in huis!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Tafelkleed Mickey Mouse (120x180cm)
Verpakt per 1 stuk
Uitdeelzakjes Mickey Mouse (6st)
Verpakt per 6 stuks
Ballonnen Mickey Mouse (8st)
Verpakt per 8 stuks
Tafelkleed Minnie Mouse & Katrien Duck
Verpakt per 1 stuk
Slinger Minnie Mouse (2m)
Verpakt per 1 stuk
Uitnodiging Dora
Uitnodiging Dora
Normale prijs 2,99 Speciale prijs 1,00
Verpakt per 6 stuks
Bekers Disney Princess (8st)
Verpakt per 8 stuks
Uitdeelzakjes Princess
Verpakt per 6 stuks
Tafelkleed Princess (120x180cm)
Verpakt per 1 stuk
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 49-60 van 913

per pagina

Kinderfeestje versiering kopen in een leuk thema

Ben je op zoek naar feestversiering voor een kinderfeestje in een bepaald thema? Bijvoorbeeld versiering in het thema van Mickey Mouse, Woezel & Pip of de Teletubbies voor een kinderverjaardag? Voor iedere leeftijd en interesse vind je bij Daily Style verschillende benodigdheden en versiersels waardoor elke verjaardag compleet is. Van slingers tot wegwerpservies en ballonnen tot tafelkleden. Met de je juiste versiering en een perfect thema, is een kinderverjaardag altijd zoals je zoon of dochter dat graag heeft.

Versiering voor je kinderfeestje thema

De versiering is een belangrijk onderdeel van de vrolijke dag. Door te kiezen voor versiering in een bepaald thema, gaan de jongens en meisjes tijdens de kinderverjaardag helemaal op in het feest. Laat de kinderen zich net zo stoer voelen als Spiderman of kies voor een lief thema en zorg met versiering van Nijntje voor een onvergetelijk kinderfeestje voor de allerkleinsten. Welk thema kies jij voor het kinderfeestje?

Leuk voor de kinderen, handig voor de ouders

Een kinderfeestje staat volledig in het teken van jouw kind. Het is tenslotte zijn of haar verjaardag waar het om draait. Toch valt er voor de ouders ook nog wat te winnen. Je zoon of dochter wilt tijdens de kinderverjaardag versiering in een bepaald thema, zoals L.O.L. of Bumba. En wat betekent het voor jou als je een kinderfeestje hebt met wegwerp bordjes, bestek en bekers in een vrolijk of stoer thema? Precies, geen afwas! Zo profiteert iedereen van een gezellige middag.

Bestel en koop al je feestversiering online

Schaf de benodigdheden voor het kinderfeestje aan en maak er voor iedereen een fantastische dag van. Kies voor de versiering en het thema dat past bij het kinderfeestje van je zoon of dochter. Bestel in vrijwel ieder thema de versiering die je nodig hebt en maak de kinderverjaardag compleet. Als je online bestelt, ontvang je jouw bestelling al binnen 2 à 3 werkdagen thuis. Wil je telefonisch een vraag stellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy