Onze winkels zijn open tijdens Pasen! Klik HIER voor de openingstijden
Jungle / Safari

Jungle / Safari

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 13-24 van 106

per pagina
Slinger Bladeren & Bloemen Goud (3m)
Verpakt per 8 bloemen
Slinger Bladeren & Bloemen Zilver (3m)
Verpakt per 8 bloemen
Slinger Bladeren & Bloemen Roségoud (3m)
Verpakt per 8 bloemen
NL/BE binnen 1 - 2 werkdagen in huis!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Tijger Masker Wit
Verpakt per 1 stuk
Snackbak Uni Wit
Verpakt per 6 stuks
Tafelrok Groen
Verpakt per 1 stuk
Decowaaiers Dieren Get Wild (3st)
Verpakt per 3 stuks
Cocktailprikkers Fruit Hout (24st)
Verpakt per 24 stuks
Photobooth Props Safari (10st)
Verpakt per 12 stuks
Mini Metallic Ballonnen Donkergroen 11cm (20st)
Verpakt per 20 stuks
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 13-24 van 106

per pagina

Jungle & safari versiering kopen voor een wild themafeestje

Of je nu een kleine tarzan door het huis hebt slingeren of een safari fanaat die gek is op wilde dieren. Een feestje met jungle thema doet het altijd goed. Kruip in de huid van je favoriete jungle dier en laat je gaan! Daily Style is een jungle vol te gekke versieringen die jouw safari themafeestje helemaal afmaken. Laat het avontuur beginnen en duik in ons assortiment tropische slingers, dierenballonnen en andere versieringen in safaristijl. Uniek, budgetproof en binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Welcome to the jungle! 

Safari of jungle verjaardagsfeestje voor de kleine ontdekkingsreizigers

Welke avonturier staat er niet te springen om een jungle themafeestje? Wilde dieren, een spannend oerwoud en overal tropische bladeren. Laat dat jungle avontuur maar beginnen. Je woonkamer is zo opgetuigd tot kleine jungle met de jungle versieringen van Daily Style. Een papegaaienslinger hier, een bladerenslinger daar… En een flinke hoeveelheid ballonnen in iedere denkbare vorm. Van ronde ballonnen in honderd tinten groen tot vrolijke dierenballonnen van dino’s, leeuwen en zebra's. 

Decoratie voor een jungle tafel

Avonturen maken hongerig. De trotse jarige en zijn safarigenootjes versieren cakejes aan een kleurrijke tafel, samen met de rest van de junglebewoners. Leeuwen, giraffen, krokodillen en zelfs olifanten eten lekker mee. Je vindt ze op rietjes, servetten, borden, bekers en zelfs kaarsjes. Wat een gezellige boel! Niet zo’n dierenvriend? Dan zijn er online genoeg andere botanische jungle versieringen te vinden voor tijdens je jungle themafeest. Serveer taart op een tropisch palmblad en slurp limonade door een vrolijk ananasrietje. 

Op zoek naar dino’s met een safari feest

Echte durfals vinden leeuwen niet spannend genoeg. Op safari naar dino’s, daar worden ze pas écht warm van. De kleine feestgangers zetten hun dapperste beentje voor tijdens een safari themafeest waar het draait om dinosaurussen. Met de feestartikelen van Daily Style komen die eeuwenoude beesten weer helemaal tot leven. Een grote dinoballon op tafel, een slinger vol stoere dino’s aan het plafond en als kerst (of dino) op de taart een stel kaarsjes vol blije dinosaurussen. 

Bestel je safari en jungle feestversieringen online

Klaar voor een ticket naar de tropen? Verzamel alle jungle versieringen voor je themafeest in je winkelmandje en maak je klaar voor een geslaagd themafeest! We versturen al je jungle feestartikelen binnen 1 tot 2 werkdagen. Niet alles kunnen vinden? In onze winkels in Amsterdam en Almere vind je nog veel meer jungle versieringen. Kom eens langs!

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy