Corsages

Corsages worden doorgaans voor een bruiloft gebruikt. Het is een bloemstuk dat op de kleding wordt gedragen of gespeld. Het zit ter hoogte van de borst. Meestal bestaat deze uit een of twee bloemen met groen. Er zijn ook polscorsages die men om de pols kan dragen. Deze worden vaak in plaats van boeketten of armbanden gedragen. Daily Style biedt zowel polscorsages als de traditionele corsages aan. Het polscorsage van Daily Style kan ook eenvoudig in de haren worden gedragen.

Polscorsage Bloem Turquoise
Verpakt per 1 stuk
Niet op voorraad (Pols)Corsage Roze
Corsage 'Natural' Rood
Verpakt per 12 stuks

Hoe hoor je corsages te dragen?

Corsages zijn eigenlijk een traditioneel gebruik. De naaste familie en beste vrienden van het bruidspaar dragen normaal gesproken een corsage. Je kunt deze wel op verschillende manieren opspelden: naar onder, boven, rechts of links. De juiste manier verschilt voor mannen en vrouwen. In beide gevallen wordt het corsage links gedragen, maar vrouwen dragen hem dichter bij de schouder dan mannen. Daarom zit het steeltje van de bloem omhoog, terwijl bij mannen het steeltje omlaag wijst. Bij mannen wordt het vaak op de revers bevestigd. Corsages zijn er bij Daily Style in verschillende kleuren. Je kunt dus zelf kiezen welke kleur het best past bij jouw outfit of welke kleur een speciale betekenis heeft. Je vindt corsages in diverse uitvoeringen. Ze variëren van klassiek tot tijdloos en ze worden in verschillende materialen aangeboden.

Makkelijk en snel online bestellen

Via de webshop bestel je eenvoudig de corsage en andere spullen voor je bruiloft, zoals bedankkaartjes online. Je beslist zelf of je de bestelling thuis bezorgd wilt hebben of dat je de bestelling af komt halen bij één van onze winkels. Heb je vragen? Stel ze dan via 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy