Bedankkaartjes trouwen

Geef mooie bedankkaartjes aan de gasten die bij jouw trouwen aanwezig zijn geweest: zij zullen dit zeker waarderen. De kaartjes zijn stijlvol en de prijzen verrassend laag! Kies voor kaartjes in diverse designs met een tekst of een afbeelding op de kaart.

Bedankkaartje Hart Zilver
Verpakt per 24 stuks
Bedankkaartje Ringen Zilver
Verpakt per 24 stuks

Speciaal voor je gasten: bedankkaartjes na jullie trouwen

Wanneer de grote dag geweest is, wil je jouw gasten natuurlijk bedanken. En dat op een manier die bij jullie past. Ze zijn immers aanwezig geweest op de belangrijkste dag van jullie leven. Leuke bedankkaartjes na jullie trouwen misstaat dan niet. Je kunt er ook andere bedankjes bij doen. Je hoeft dus niet alleen een kaartje te sturen. Dat is geheel aan jullie.

Hoe lang moet je wachten met het versturen van de kaartjes?

Meestal stuur je ze binnen een maand na de bruiloft. Je hebt dus nog even de tijd om de bedankkaartjes na het trouwen te kiezen die bij jou passen. Je kunt je hier natuurlijk ook al mee bezig houden in de voorbereiding voor het huwelijk. Je bent dan toch al bezig met allerlei voorbereidingen en we kunnen ons voorstellen dat je na de bruiloft gewoon wilt genieten en dan niet nog kaartjes wilt uitzoeken.

Bestel meer producten in onze webshop

Niet alleen bedankkaartjes, maar ook vele andere artikelen voor jouw trouwen koop je tegen de laagste prijzen bij Daily Style. Bestel bruidsartikelen als ringkussens, rozenblaadjes, originele trouwkaarten, corsages, hartjesslingers en nog veel meer in de webshop of breng een bezoek aan een van onze winkels in Amsterdam. Jullie bruiloft wordt gegarandeerd een groot succes met de producten van Daily Style! Wil je meer weten over onze levering of over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 6671921.

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy