Bedankkaartje geboorte

Kies voor een bedankkaartje van Daily Style bij de geboorte van jouw kind! Daily Style heeft stijlvolle kaartjes tegen verrassend lage prijzen. Een bedankkaartje bij de geboorte van jouw kind is een mooie herinnering! De kaartjes zijn beschikbaar in diverse opdrukken en je kunt kiezen voor een tekst of een afbeelding op de kaart. Kies je voor een tekst met “Hoera, een jongen” of “Hoera, een meisje”? Ga je voor een kaartje met een babywagen erop? Of wil je liever een kaartje met een andere afbeelding? Kijk gerust rond in de webshop.

Bedankkaartje en presentjes voor de geboorte van jouw kind

Geef niet alleen een bedankkaartje, maar ook een uniek presentje bij de geboorte van jouw kind. Daily Style heeft in de webshop en in onze winkels in Amsterdam en Almere veel artikelen waarmee je zelf een bedankje kunt maken:

Wil je liever kant-en-klare bedankjes bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je babyshower wordt gegarandeerd een succes met de producten van Daily Style!

Hoeveel bedankkaartjes heb ik nodig?

Dat is natuurlijk afhankelijk van wie je allemaal een bedankkaartje wilt sturen voor de geboorte van je kind. Wil je alleen de familie een kaartje sturen of ook vrienden en kennissen? Zodra je hier uit bent, kun je de juiste hoeveelheid bestellen. We raden wel aan om altijd wat meer te bestellen dan je denkt nodig te hebben. Het kan natuurlijk zijn dat je iemand vergeten bent. Dan hoef je niet weer opnieuw wat te bestellen. Als je vragen hebt of meer informatie zoekt over onze artikelen, dan neem je contact met ons op via 020 6671921.

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy