Organzazak

Een leuk en origineel bedankje maak je met een unieke organzazak. Ideaal om de bedankjes aan het eind van je bruiloft of andere feestelijke gelegenheid aantrekkelijk te verpakken. Waar je deze bestelt? Bij Daily Style natuurlijk! Hier vind je organzazakjes tegen verrassend lage prijzen.

Bestel een organzazak in verschillende kleuren

Ga je voor een simpel en stijlvol zakje? Of gaat je voorkeur uit naar een organzazak met verschillende versieringen? Je vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment! Uiteraard kies je ook uit verschillende kleuren. Denk aan geel, paars, wit, grijs, rood en veel meer kleuren. En wist je dat we ook artikelen aanbieden voor het vullen van de zakjes? Je hebt de keuze uit:

  • Sierstenen
  • Snoepgoed
  • Zeepjes

Door de zakjes zelf te vullen met bijvoorbeeld een zeepje, maak je een uniek bedankje dat je voor iedere gast kunt aanpassen aan zijn of haar persoonlijke wensen.

Neem contact op voor meer informatie

Heb je de organzazak gevonden die past bij je wensen? Dan bestel je deze eenvoudig online in de webshop. Je ontvangt je zakjes dan al binnen 2 à 3 werkdagen. Bovendien is de verzending gratis vanaf € 75,-. Heb je onlangs een organzazak online besteld en heb je vragen over je bestelling? Of wil je meer informatie ontvangen over een specifiek product? Neem dan contact op door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy