Vouwdozen

Vouwdozen

Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 13-24 van 76

per pagina
Vouwdoosje Glitter Zilver
Verpakt per 6 stuks
Vouwdoos Frizzle Zilver
Verpakt per 24 stuks
Vouwdoos Frizzle Goud
Verpakt per 24 stuks
NL/BE binnen 1 - 2 werkdagen in huis!
Gratis verstuurd vanaf €75,-
Uniek assortiment met de laagste prijs!
Vouwdoos Frizzle Blauw
Verpakt per 24 stuks
Vouwdoos Hart Relief Paars
Verpakt per 50 stuks
Vouwdoos Boxy Creme
Verpakt per 24 stuks
Vouwdoos Boxy Rood
Verpakt per 24 stuks
Vouwdoos Boxy Goud
Verpakt per 24 stuks
Doosje Kinderwagen Blauw
Verpakt per 12 stuks
Vouwdoos Fluorine Groen
Verpakt per 12 stuks
Vouwdoos Baby Boy XL
Verpakt per 3 stuks
Cadeaudoos Dots Zwart/Goud 12cm (3st)
Verpakt per 3 stuks
Sorteer op:
Product Naam Prijs Kleur

Producten 13-24 van 76

per pagina

De mooiste cadeaudozen kopen

Dag inpakpapier, hallo cadeaudoos! Wil je iemand écht verrassen? Stop je presentje dan in een cadeaudoos. Met wat extra versiering zoals confetti, een kleine folieballon of een slinger wordt uitpakken nog specialer. Bij Daily Style vind je ze in ieder denkbaar formaat. Van chique kleine vouwdoosjes voor bonbons tot grootse cadeaudozen voor wanneer je écht uit wilt pakken. Uniek, budgetproof en binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Surprise! 

Echte klassieker: de kartonnen cadeaudoos met strik

Wie kent ‘m niet: de vierkante kartonnen cadeaudoos met grote strik eromheen. Het cadeau zoals je hem als kind al tekent en het cadeau zoals je hem altijd ziet in films. Vanaf nu is dit ook het cadeau zoals jij hem geeft. Want waarom zou je zelf aan de slag gaan met inpakpapier, als je alles ook gemakkelijk in een cadeaudoos kunt stoppen? In elkaar vouwen en klaar is je vouwdoos! 

Klein vouwdoosje, groots gebaar

Kleine attenties zoals bonbons of snoepjes krijgen extra veel waarde in een luxe vouwdoosje. Bij Daily Style vind je niet alleen de klassieke vierkante cadeaudoosjes met strik, maar ook kleine vouwdoosjes in afwijkende vormen. Kijk eens naar de halfronde vouwdoosjes, de half transparante vouwdoosjes of de mooie cadeaudoosjes met sluiting in de vorm van een hartje. Perfect als bedankje bij een bruiloft. 

Cadeaudozen aankleden doe je zo

Ben jij team eenvoudig of team over the top? In het laatste geval kun jij nog enorm veel kanten op met je cadeaudoos. Vooral als het om de binnenkant gaat. Vouw je cadeautje in mooi vloeipapier voor het de vouwdoos in gaat en voeg daarna extra versieringen toe. Vul de cadeaudoos bijvoorbeeld op met confetti, ballonnen of decoratiestoffen. Je cadeaudoos verandert in een klein feestje! 

Online cadeaudozen bestellen

Bij Daily Style kun je terecht voor alles waar het woord feest bij komt kijken. Of het nu gaat om bijzondere ballonnen, versiering, tafeldecoratie of de mooiste taartversiering. Blijf dus niet hangen bij de vouwdozen maar snuffel ook even tussen de rest van ons feestassortiment. We versturen al je feestartikelen binnen 1 tot 2 werkdagen. Niet alles kunnen vinden? In onze 5 winkels in Amsterdam en Almere vind je nog veel meer partyproducten. Kom eens langs!

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy