Ballonhouders

Handige ballonhouders vind je bij Daily Style. Deze houders zorgen ervoor dat ballonnen netjes op hun plaats blijven. Dat kan zijn op een stokje zodat de kinderen er leuk mee rond kunnen lopen of gewoon aan een gewicht om de ballon als tafeldecoratie te gebruiken. We hebben een erg uniek assortiment, want naast dat je bij ons helemaal goed zit voor feestartikelen, kun je bij ons ook terecht voor woonaccessoires, sieraden en zelfs eten en drinken. Ga je dus een feestje organiseren en heb je ballonnen nodig? Dan bestel je die samen met de houders en feestversieringen hier!

Ballonstandaard (voor 7 ballonnen)
Verpakt per 1 stuk

Handige ballonhouders om ballonnen mee vast te houden

Ballonhouders zijn erg handig! Met deze houders kun je bijvoorbeeld bij een kinderfeestje ballonnen uitdelen. Alle kinderen die geweest zijn, krijgen een leuke ballon mee naar huis, die ze makkelijk vast kunnen houden met behulp van een ballonhouder. Bij ons kunt je natuurlijk deze ballonhouders online bestellen. Wij bieden je ballonhouders van 40 centimeter, per 12 stuks verpakt.

Ruime keuze uit verschillende ballonnen

Als je eenmaal een paar ballonhouders besteld hebt, is het natuurlijk handig om de ballonnen niet te vergeten! Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten ballonnen. Je vindt bij ons altijd het soort versiering dat bij je feestje past. Je kunt de artikelen direct online bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze winkels in Amsterdam en Almere te bezoeken. Heb je nog vragen over onze producten of de levering ervan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 6671921.

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy