Ballon tafeldecoratie

Een ballon als tafeldecoratie fleurt de tafel op een feestje helemaal op. Niet één ballon natuurlijk, maar meerdere ballonnen in verschillende kleuren! Het is natuurlijk belangrijk dat alles tijdens een feestje er vrolijk en feestelijk uitziet. Wij bieden mooie ballonnen in veel verschillende kleuren. Van zwart, rood, paars, blauw en oranje tot aan groen en transparant. Ook aankleding, eten en drinken en leuke cadeautjes vind je in ons assortiment. Wat voor feestje je ook geeft, bij Daily Style haal je alle benodigdheden!

Folieballon Happy Birthday! Sparkling
Verpakt per 1 stuk

Een ballon als tafeldecoratie: mogelijk met een gewichtje

Wil je graag ballonnen op tafel? Dan kies je voor vrolijke decoratie. Als je bijvoorbeeld met het kinderfeestje van jouw zoon of dochter pannenkoeken of frietjes gaat eten, is het extra leuk als ook de tafel goed versierd is. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor veel verschillende soorten ballonnen, maar we hebben ook een Ballon Gewicht Papfles en andere gewichtjes in verschillende kleuren om de tafeldecoratie compleet te maken. Hiermee kunt je tot wel 7 ballonnen op tafel houden; erg handig dus!

Bestel direct online

De handige Ballon Gewicht Papfles kun je meerdere keren gebruiken. Erg handig als je ballon tafeldecoratie leuk vindt! Je kunt deze dan ook gemakkelijk online bestellen. Kies dan ook meteen vrolijke ballonnen uit en versier de kamer met onze vrolijke vlaggetjes. Zo maak je er zeker een feestje van. Bestel direct online of neem, als je nog vragen hebt over onze producten of de levering ervan, contact met ons op door te bellen naar 020 6671921Je bent ook van harte welkom in één van onze winkels in Amsterdam of Almere!

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy