Babyshower versiering voor een meisje

Een breed aanbod aan babyshower versiering voor een meisje in het roze of een andere kleur bestel je online via Daily Style. In onze webshop vind je alles om ieder feest tot een succes te maken. Van schattige cupcake vormpjes tot kleurrijke ballonnen en van rietjes tot krullinten. Bekijk ons gevarieerde aanbod online en bestel eenvoudig, veilig en snel. Met wat voor roze versiering kleed jij de babyshower aan?

Honeycomb Papflesjes Roze
Verpakt per 1 stuk
Tule Rol Roze 15cm
Verpakt per 15 x 2200 cm
Folieballon It's a Girl Gold Dots
Verpakt per 1 stuk

Babyshower versiering voor een meisje helemaal in het roze

Babyshower versiering voor een meisje is meestal roze, de kleur die velen associëren met meisjes. Ben jij zwanger van een meisje? Of is een vriendin of je zus in verwachting van een meisje en organiseer jij de babyshower? Dan vind je hier alle versiering voor de babyshower, in het roze, of in een andere kleur voor de toekomstige moeder van het kleine meisje. Een babyshower is een leuk moment om de toekomstige moeder in het zonnetje te zetten en haar alvast te feliciteren met de zwangerschap. Met de versiering van Daily Style maak je de babyshower zeker een succes! Van It’s a girl-stickers tot roze ballonnen, en van kleurrijke slingers tot roze geschenkzakjes, de mom-to-be zal zich ongetwijfeld speciaal voelen met alle versiering en aandacht!

Bepaal zelf de kleur van je versiering

Het is niet omdat jij of je vriendin een meisje verwachten, dat je hoeft te kiezen voor roze babyshower versiering. We laten de keuze helemaal aan jou over. Daarom hebben we leuke versieringen en accessoires in verschillende kleuren, zoals roze en blauw maar ook zilver, goud en turquoise.

Bestel alles voor een geslaagde babyshower

Wist je dat je bij ons ook een breed aanbod aan accessoires voor de toekomstige moeder kunt bestellen? Wat dacht je bijvoorbeeld van een 'Mom-to-be' sjerp of een 'Mom-to-be' diadeem? Zo bestel je alles voor een geslaagde babyshower op een plek: de webshop van Daily Style. Bovendien ontvang je jouw bestelling al na 2 à 3 werkdagen. Zo kan je meteen aan de slag met versieren! Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer als je ons belt op 020 6671921.

© 2015 - 2020 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy