Babyshower slinger

Ga je een babyshower organiseren en ben je op zoek naar een mooie slinger om het mee feest aan te kleden? Bekijk het aanbod van Daily Style! Daily Style is een jong en sprankelend bedrijf met een breed assortiment. Je kunt onze babyshower slingers meteen online bestellen. Zoek je unieke slingers die perfect zijn als achtergrond op de foto? Of kies je voor een complete deurslinger voor de babyshower? Kijk eens rond in onze webshop of kom langs in de winkel.

Slinger Olifantje Blauw
Verpakt per 1,6 meter
Stekers 'It's a Boy' (8st)
Verpakt per 8 stuks
Prikkers Vlag Dots Blauw/Wit (24st)
Verpakt per 24 stuks

Welke slingers hebben we voor de babyshower?

Wij hebben verschillende winkels in Amsterdam en Almere waar je onze slingers kunt bekijken. Misschien is het wel net zo gemakkelijk om ze online te bestellen! De babyshower kun je met een slinger van diverse thema’s aankleden. Kies voor onder andere:

  • Cars
  • Mickey Mouse
  • Hello Kitty
  • Nijntje

De gasten zullen blij verrast zijn met de feestelijke uitstraling. Organiseer je de babyshower namens de moeder in spé? Dan zal zij zeker aangenaam verrast zijn! Je kunt in ons assortiment slingers vinden voor een babyshower voor een jongen en meisje.

Vergeet ook niet de rest van de versiering

Wanneer je een babyshower organiseert, is een slinger vaak het eerste waar je aan denkt. Maar er is zoveel meer om aan te denken. In onze winkels en webshop vind je alle nodige versiering voor de leukste babyshower! Vergeet ook niet een kroontje en/of sjerp voor de aanstaande moeder! Vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op via 020 6671921.

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy