Hoe kan ik retourneren en onder welke voorwaarden mag dat?

Je hebt 14 dagen na ontvangst van je artikelen de tijd om aan te geven dat je wil retourneren. Je kan dit per email kenbaar maken via [email protected] Een korte email met vermelding van je bestellingnummer volstaat. Mocht je meerdere producten in één keer besteld hebben, dan begint de termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren, moet je het binnen 14 dagen versturen. Let op: je draagt zelf de kosten voor de retourzending.  

Retourprocedure:
Stap 1: Stop de artikelen die je wil retourneren in een stevige doos of bij voorkeur in de oorspronkelijke doos waarin de bestelling is afgeleverd.
Stap 2: Vul het retourformulier in en voeg deze toe. (Je kan ook de pakbon gebruiken als retourformulier. Geef bij een orderregel aan hoeveel items je retour stuurt)
Stap 3: Breng het pakket naar een Dhl of Postnl locatie. (België: Bpost of Postnl)
Stap 4: Je krijgt een verzendbewijs. Bewaar deze goed.

Retouradres:
Daily Style Webshop
Witgoudweg 5
1362JD Almere

Wij betalen het (gehele) aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen wij je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Retourneren is ook mogelijk via het Europees modelformulier voor herroeping

 

Wat zijn de voorwaarden bij het retourneren?

  • Het artikel is onbeschadigd. Is het artikel beschadigd, dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.
  • Het product zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd.
  • Je kan tot 14 dagen na herroepingsmededeling de producten retourneren.
  • Daily Style is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy